Steaua se destramă: Încă o vedetă şi-a anunţat plecarea

Jucătorul echipei Steaua, Alexandru Bourceanu, a declarat duminică seară, la finalul partidei câştigate în deplasare, în faţa formaţiei CSMS Iaşi, în sferturile de finală ale Cupei Ligii, că nu ştie dacă va mai continua la gruparea bucureşteană.

15 dec. 2014, 04:22
Steaua se destramă: Încă o vedetă şi-a anunţat plecarea

Formaţia Steaua s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii, după ce a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-0 (2-0), echipa CSMS Iaşi, în sferturile de finală ale competiţiei. Golurile au fost marcate de Breeveld ’13, Rusescu ’29 şi Toşca ’64.

„Am început bine partida din această seară, am deschis scorul repede şi apoi ne-am făcut singuri jocul uşor. Chiar dacă a părut o victorie simplă, din teren, meciul a fost destul de greu. Iaşul a dat o replică mai bună. Bine că ne-am calificat mai departe, acum mă gândesc la vacanţă. Nu ştiu dacă mai rămân la Steaua! Voi vedea”, a spus Alexandru Bourceanu.

Mijlocaşul grupării steliste a mai precizat că împreună cu colegii săi a trecut peste eliminarea din Liga Europa: „Ce mai putem face acum? Mortul de la groapă nu se mai întoarce! Am avut ocazii bune cu Dinamo Kiev, le-am ratat şi am fost eliminaţi. Am reuşit să trecem peste acest eşec şi mergem mai departe. Pentru anul viitor, îmi doresc în primul rând să fiu sănătos pentru a putea realiza tot ce-mi doresc”.