STEAUA şi-a cumpărat fundaş de naţională. Jucătorul va fi prezentat în câteva zile

Fundaşul Srgian Luchin, fost la Dinamo, în prezent la Botev Plovdiv, a acceptat oferta Stelei, care i-a propus acelaşi salariu pe care îl câştigă în Bulgaria, 12.000 euro pe lună.

28 iul. 2014, 07:19
STEAUA şi-a cumpărat fundaş de naţională. Jucătorul va fi prezentat în câteva zile

Antrenorul Stelei, Costel Gâlcă, vorbea după calificarea în turul trei preliminar al Ligii Campionilor despre necesitatea unor transferuri, iar în ultimele zile oficialii roş-albaştrilor au reuşit să obţină acordul a doi fotbalişti. Unul dintre ei este atacantul Valentin Lemnaru, dar steliştii au rezolvat şi problema fundaşului dreapta.

Citeşte şi AKTOBE-STEAUA. Veste EXCELENTĂ pentru ROŞ-ALBAŞTRI

Potrivit gsp.ro, Srgian Luchin (28 ani), fost jucător la rivala Dinamo, a acceptat propunerea campioanei şi va evolua în Ghencea în următoarele două sezoane. Luchin ceruse timp de gândire până joi, 1 august, dar a dat răspunsul mai rapid şi a confirmat că e de acord să evolueze în Ghencea.

El îşi va păstra salariul pe care îl avea la Botev Plovdiv, 12.000 de euro lunar, şi va mai încasa o primă de instalare.

Citeşte şi Costel Gâlcă, ANUNŢ BOMBĂ după Rapid-Steaua 1-3

Srgian Luchin are 28 de ani şi a jucat 8 meciuri în naţională, marcând un gol, împotriva Albaniei, în preliminariile Euro 2012.