Veste TERIBILĂ pentru GIGI BECALI. Steaua, în LIGA a IV-A

Tudorel Stoica, fostul căpitan legendar cal Stelei, este de partea Armatei în disputa pentru siglă, culori şi palmares. Mai mult, acesta a anunţat că, dacă Gigi Becali renunţă să plătească, sigla, culorile şi palmaresul vor fi preluate de altcineva care le va cumpăra şi va porni cu Steaua din Liga a IV-a!

03 feb. 2015, 08:21
Veste TERIBILĂ pentru GIGI BECALI. Steaua, în LIGA a IV-A

Tudorel Stoica este convins că Steaua a pierdut palmaresul din care face parte și Cupa Campionilor Europeni din 1986.

Citeşte şi: STEAUA mai primeşte o lovitură. Va fi dată în judecată şi pentru noua SIGLĂ

„Cea mai mare problemă este că FCSB nu mai are nicio legătură cu Steaua. Actuala echipă nu mai are nici emblema, nici culorile, nici palmaresul. Un domn colonel, juristul clubului, s-a zbătut foarte mult pentru ca CSA Steaua să câștige aceste trei lucruri și a reușit.

Valeriu Argăseală, care a afirmat că Steaua n-a pierdut palmaresul, minte suporterii! Nu se poate așa ceva! L-am auzit pe Gigi Becali, spunea că ar fi de acord cu vânzarea clubului pentru o sumă de 40-50 de milioane de euro. Cred că și cu 45.000.000 de euro ar fi o afacere foarte bună pentru el. De aceea, zic că două-trei milioane de euro către Clubul Sportiv, proprietarul palmaresului, n-ar fi una foarte mult și ar rezolva și problemele.

În cazul în care Gigi Becali nu va plăti brandul, atunci palmaresul va rămâne la CSA Steaua. Și vă spun eu că se va găsi cineva care să cumpere acest brand și o va lua din liga a 4-a. Dar, cu suporterii în spate și cu tot trecutul, Gigi va pierde mult mai mult decât dacă va negocia cu Armata”, a declarat Tudorel Stoica pentru Digi Sport.