STEAUA tremură pentru titlu. Anunţul făcut de Costel Gâlcă cu două etape înainte de finalul campionatului

Steaua a câştigat, sâmbătă, la Braşov, dar rămâne pe locul al doilea în Liga I, după ce şi ASA Târgu Mureş a învins Petrolul. Chiar şi aşa, antrenorul "roş-albaştrilor", Costel Gâlcă, crede că dacă echipa sa nu va mai face paşi greşiţi va obţine, până la urmă, mult râvnitul trofeu.

RomaniaTV.net
17 mai 2015, 09:10
STEAUA tremură pentru titlu. Anunţul făcut de Costel Gâlcă cu două etape înainte de finalul campionatului

Costel Gâlcă, antrenorul echipei Steaua București, crede după victoria de vineri, de la Brașov, că formația va cuceri campionatul național de fotbal, dacă va câștiga meciurile rămase din actuala ediție.

”Eu cred ca vom fi campioni dacă vom câștiga meciurile rămase în ultimele etape” a spus tehnicianul.

El l-a lăudat pe Raul Rusescu, artizanul victoriei cu FC Braşov. „Aveam nevoie de Rusescu, aveam mare nevoie de el, pentru că ceilalți atacanți nu marchează. La rândul său, Cojocaru are nevoie de timp, este un jucător foarte tânăr și trebuie să avem grijă de el. Avem însă nevoie de oameni cu experiență”.

Steaua București a câștigat, sâmbătă, cu scorul de 3-2 (1-2), în deplasare meciul cu FC Brașov, într-o partidă din etapa a 32-a a Ligii I. Condusă la pauză, Steaua a întors rezultatul de la 1-2 la 3-2, prin două goluri marcate de Raul Rusescu, în minutele 69 şi 77.