STEAUA-TRENCIN LIGA CAMPIONILOR. Antrenor Steaua: Avem emoţii, dar nu ne e frică

STEAUA-TRENCIN LIGA CAMPIONILOR. Antrenorul echipei de fotbal Steaua București, italianul Massimo Pedrazzini, a declarat, marți, la Mogoșoaia, într-o conferință de presă, că ''roș-albaștrii'' nu trebuie să se considere deja calificați în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor.

21 iul. 2015, 17:43
STEAUA-TRENCIN LIGA CAMPIONILOR. Antrenor Steaua: Avem emoţii, dar nu ne e frică

STEAUA-TRENCIN LIGA CAMPIONILOR. „Va fi un meci foarte dificil, foarte important pentru noi, să nu ne gândim că deja am obținut calificarea. Ar fi cea mai mare greșeală pe care am putea-o face. Deja ne-au pus anumite probleme în tur, încercăm să facem mai bine ce nu a mers în primul joc, pentru a nu avea mari probleme miercuri„, a afirmat Pedrazzini înaintea partidei cu AS Trencin, campioana Slovaciei, din manșa secundă a turului doi preliminar al competiției.

Plecăm cu un avantaj după rezultatul din tur, dar trebuie să abordăm meciul cu mare atenție, cu atitudine, cum am făcut în ultimele două meciuri„, a mai spus tehnicianul.

Citeşte şi Steaua şi-a aflat adversarul din turul III al Ligii Campionilor

Analiza făcută înaintea meciului de la Zilina ne-a relevat că ei au jucători de viteză pe benzile laterale și jucători de calitate la mijloc. Am încercat să închidem jocul în prima repriză, dar mai ales în primele 15-20 de minute nu prea ne-a reușit. Trebuie să plecăm de la acest lucru și să punem la punct anumite automatisme să nu le dea șansa lor să pornească jocul așa cum știu, pentru că au calitate și la mijlocul terenului și în față„, a subliniat Pedrazzini.

Citeşte şi STEAUA – TRENCIN LIVE: „Puteam da trei goluri”, ameninţă slovacii

STEAUA-TRENCIN LIGA CAMPIONILOR. Italianul a mai spus că „emoții sunt în orice meci, frică nu”.

Suntem conștienți că acolo am făcut o repriză a doua foarte bună, cred că este o motivare a lor ca să nu vină aici să se dea la o parte. Au o șansă a lor, o vor juca, și noi suntem conștienți că miza este foarte importantă, dar suntem preocupați să abordăm meciul cu inteligenţă„, a menționat Pedrazzini.

Antrenorul a precizat că toți jucătorii aflați pe lista UEFA, în afara lui Gabi Tamaș, sunt apți de joc.

STEAUA-TRENCIN LIGA CAMPIONILOR. Echipa lui Mirel Rădoi, antrenorul principal de facto al Stelei, va întâlni miercuri seara, de la ora 21,00, pe AS Trencin, pe Arena Națională din București, cu porțile închise, după ce campioana s-a impus cu 2-0 în prima manșă de la Zilina.