Steaua, victorie cu Sturm Graz. Marica, decisiv pentru trupa lui Reghecampf

Steaua a învins-o pe Sturm Graz cu 1-0, prin golul marcat de Ciprian Marica, venit în această iarnă la echipa "roş-albastră".

RomaniaTV.net
29 ian. 2016, 21:00

Ciprian Marica a marcat primul gol al său în tricoul Stelei, vineri, în amicalul disputat de campioana României cu Sturm Graz, în Antalya. Golul victoriei a venit în minutul 61, în urma unei pase venite de la Sebastian Chitoșcă.

Atacantul echipei naționale a scos și un penalty (15), după ce a fost faultat în careu de Esser, dar Hamroun a trimis peste poartă din punctul cu var.

Meciul a început cu o întârziere de 20 de minute, din cauză că arbitrii au ajuns mai târziu la stadion.

Antrenorul Laurențiu Reghecampf a aliniat următoarea echipă: Niță (Cojocaru, 46) – Râpă, Papp, Varela (căpitan; Momcilovic, 46), Toșca (Bawab, 46) – Sulley, Pintilii (Tudorie, 75) – Enceanu (Chitoșcă, 60), Carp, Hamroun – Marica (Ștefănescu, 75).

În cantonamentul Stelei a sosit joi seara şi mijlocașul german Timo Gebhart (26 de ani), iar vineri el a efectuat un test de efort. Conducerea clubului a anunţat că zilele viitoare se va semna şi contractul cu fotbalistul neamţ.

Steaua va juca următorul meci amical pe 31 ianuarie, cu campioana Bulgariei, Ludogoreț Razgrad, la Regnum Carya Golf & Spa Resort.