Steaua vs U Cluj. Încă o dramă pentru Mihai Neşu: „Tatăl lui este GRAV BOLNAV”

Steaua vs U Cluj. Meciul de duminică de la ora 21.00 putea să fie şi motiv de revenire al lui Mihai Neşu în Ghencea, dar fostul jucător al Stelei a ales să nu facă deplasarea obositoare de la Oradea la Bucureşti, care l-ar putea afecta. Chiar şi aşa, galeria Stelei îi pregăteşte o coregrafie specială. “Mihai nu poate merge la Bucureşti tocmai din cauza situaţiei lui”, a spus Ogăraru.

RomaniaTV.net
19 oct. 2014, 13:22
Steaua vs U Cluj. Încă o dramă pentru Mihai Neşu: „Tatăl lui este GRAV BOLNAV”

Steaua vs U Cluj. La duelul dintre Steaua și U Cluj, fanii campioanei nu îl vor putea revedea pe Mihăiță Neșu, fostul jucător al echipei din Ghencea. Conform surselor FANATIK.RO, actualul analist video al formației ardelene nu o să asiste la meci atît din cauza drumul, cât și a unor probleme personale, tatăl fostului jucător al Stelei fiind grav bolnav.

Transformarea ŞOCANTĂ a lui MIHAI NEŞU. Cum arată după 3 ANI în scaunul cu rotile FOTO

Enigma în privința deplasării lui Mihăiță Neșu la București a fost elucidată în cursul zilei de duminică, ardelenii anunțînd că fostul fundaș, retras din activitate după ce a rămas paralizat, nu o să fie prezent pe terenul unde a cunoscut atît de multe satisfacții profesionale. „Am fost circumspecți de la început în privința prezenței sale în Ghencea, știam că șansele duc spre zero”, au precizat oficialii formației ardelene. Însă informațiile oferite de oficialii lui U Cluj au prezentat situația doar pe jumătate, motivul real pentru care Neșu nu poate să fie prezent fiind mult mai dur și crud.

STEAUA-U CLUJ LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE

Apropiații lui Mihăiță Neșu au precizat, pentru FANATIK.RO, că analistul video al formației clujene este reținut la Oradea de problemele de sănătate cu care se confruntă părintele său, Mircea Neșu, în vîrstă de 72 de ani. Fostul arbitru internațional are probleme mai vechi, acutizate între timp, acest aspect forțîndu-l pe Neșu să anunțe că nu este dispus să plece din Oradea. „Nici noi nu am insistat cu întrebările, nici el nu a dorit să dezvolte problema. Atît a precizat, că tatăl său are probleme grave de sănătate și că trebuie să îi fie alături. Sperăm să le rezolve, a suferit prea mult băiatul acesta și nu merită încă un necaz. Nu a făcut nimănui nici un rău ca să merite tot ceea ce i s-a întîmplat”.