Ștefan Bănică, dezvăluiri incredibile despre relația cu Lavinia Pârva, după scandalul cu Irina Fodor: „Avem nevoie de spațiu, de libertate”

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva au o relație invidiată de mulți, de mai bine de 10 ani de zile. Cei doi au împreună și un băiețel și sunt foarte fericiți că lucrurile merg așa bine între ei.

14 apr. 2022, 17:51
Ștefan Bănică, dezvăluiri incredibile despre relația cu Lavinia Pârva, după scandalul cu Irina Fodor: „Avem nevoie de spațiu, de libertate”

Ștefan Bănică Jr. a mărturisit, în cadrul unui interviu, care sunt secretele unei căsnicii de succes. Artistul și Lavinia Pârva au trecut prin multe momente dificile în relație, dar au reușit de fiecare dată să le depășească.

Cântărețul a mărturisit că, atunci când are puțin timp liber, le oferă toată atenția soției sale și băiețelului lor.

„Acasă sunt un om normal, aşa cum toţi cred că suntem în această ipostază.

Sunt un tată care încearcă – şi sper că şi reuşesc lucrul ăsta – să fie un catalizator pentru toţi cei trei copii ai lui, crescându-i în spiritul ideii de familie, de iubire şi respect reciproc. Sunt genul de bărbat căruia îi place să petreacă timp cu soţia lui, cu familia lui şi, în acelaşi timp, exact cum spunea Lavinia la începutul interviului, fiecare dintre noi cred că are nevoie de spaţiu, de libertate, de intimitate.

Acasă pentru mine înseamnă intimitate. Poate şi de aici, în momentul în care intimitatea îmi este atacată, dau senzaţia că sunt intangibil”, a explicat Ștefan Bănică pentru Viva.ro .

Declarațiile artistului vin la scurt timp după scandalul în care a fost implicat cu Irina Fodor, colega de platou de la emisiunea pe care o prezintă, „Dancing on Ice”.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, cei doi prezentatori ai emisiunii ”Dancing on ice: Vis în doi”, Ștefan Bănică Jr. și Irina Fodor, au fost surprinși împreună, în fața casei cântărețului. Irina Fodor a ajuns prima în fața casei lui Ștefan Bănică. A parcat și a așteptat. Două minute mai târziu, și-a făcut apariția Ștefan Bănică Jr. A parcat și el, apoi s-a îndreptat către locuința lui. L-a urmat Irina, pe care a ”preluat-o” din drum. Cei doi au intrat în casa artistului prin garaj.

Citește și Cum se înțelege, de fapt, fiul lui Ștefan Bănică cu Andreea Marin. Radu a dat cărțile pe față

Citește și Loredana s-ar afla în spatele scandalului izbucnit între Ștefan Bănică Jr. și Florin Salam. De la ce a pornit confictul