Ştefan Bănică Jr. a răbufnit pe Internet, după ce soţia lui, Lavinia Pîrva, a fost făcută piţipoancă: „Marş afară!”

După ce a născut primul ei copil, Lavinia Pîrva nu doar că a slăbit foarte mult, revenind la silueta de dinainte, dar şi-a făcut şi anumite îmbunăţăţiri la faţă, dar şi la corp. Unii fani nu au încurajat aceste shimbări ale artistei şi a numit-o "piţipoancă", chiar pe pagina soţului ei, Ştefan Bănică Jr.

RomaniaTV.net
26 oct. 2020, 08:57

Actorul a postat o fotografie alături de Loredana Groza, colega sa de la X Factor, pe Instagram. Și pițipoanca aia de nevastă-ta a apelat la același chirurg estetician? Seamănă tot mai tare cu Andreea Tonciu., a scris un internaut la fotografie.

Ștefan Bănică Jr. a sărit imediat în apărarea Loredanei, dar şi a soției sale. Prostia, nesimțirea și mârlănia nu au ce cauta pe pagina mea! Marș afară, a răspuns juratul emisiunii X Factor.

Lavinia Pîrva rupe tăcerea după ce s-a spus că Ştefan Bănică Jr. este agresiv: „Este foarte greu, foarte complicat”

Lavinia Pîrva şi-a pus SILICOANE

Lavinia Pîrva a stat o perioadă departe de showbiz, pentru creșterea copilului său și al lui Ștefan Bănică, dar acum, pentru a-și recăpăta complet încrederea în sine, a recurs la bisturiul medicului estetician.

Vedeta a slăbit considerabil, apoi a recurs și la medicul estetician. Vedeta și-a făcut o mărire de buze şi și-a pus și silicoane.

Soția lui Ștefan Bănică a făcut și un anunț referitor la intervențiile estetice la care aceasta ar fi recurs pe contul ei de Instagram.

În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac, deși citesc și aud adesea multe lucruri false la adresa mea. Însă pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată față de oamenii care mă apreciază și sunt alături mine să explic această schimbare de imagine! În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică! Când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face!

Însă, pentru moment, sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială+corporală, minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată! În al 2-lea rând, menționez că, tot la indicațiile specialistului, am făcut o remodelare și hidratare de buze, de care sunt foarte mulțumită! Procedura este minim invazivă, cu rezultate foarte frumoase! Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea! Consider că a avea grijă de tine este un simț pe care orice femeie ar trebui să îl dețină! Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place ca lumea să vadă același lucru!„, a scris Lavinia Pârva.


loading...
Partenerii noștri