Ștefan Bănică Jr. dezvăluie povești incendiare despre femeile din viața lui: „Toate trei sunt femei frumoase, dar…”

Relațiile lui Ștefan Bănică Jr. au fost de multe ori pe prima pagină a tabloidelor, tocmai pentru că și el și partenerele sale au fost adevărate dive ale showbiz-ului românesc. Artistul a dezvăluit cum vede el relația cu copiii săi și cu cine seamănă aceștia.

21 iun. 2023, 01:26
Ștefan Bănică Jr. dezvăluie povești incendiare despre femeile din viața lui: „Toate trei sunt femei frumoase, dar…”
Ștefan Bănică Jr. dezvăluie povești incendiare despre femeile din viața lui: „Toate trei sunt femei frumoase, dar...”

Stefan Banica Jr. a avut de-a lungul timpului relații cu mai multe femei celebre și, în prezent, nu regretă absolut nimic. Este mândru de parteneriatele și mariajele pe care le-a avut până acum, indiferent că este vorba despre Camelia Constantinescu, Andreea Marin sau Lavinia Pîrva, cu care are o legătură puternică în momentul de față. Într-un interviu, artistul și-a dezvăluit gândurile cu privire la copiii săi.

Citește și: Soția lui Ștefan Bănică Jr. face show pe Instagram. Iată în ce ipostaze incendiare s-a afișat Lavinia Pîrva

În cadrul discuției, artistul a menționat pe fiul său Radu, rezultat din relația cu Camelia Constantinescu, care îi asemăna leit.

„Ștefan e mai înalt, mai frumos, cum să spun… e o variantă îmbunătățită și mă bucură lucrul ăsta. Toți copiii mei au luat și de la mamele lor, toate trei sunt femei frumoase, dar ăsta mic care acum are 4 ani, este atât de… Mama îmi spunea că are senzația că trăiește pentru a doua oară. E atât de aproape de ceea ce eram eu când eram de vârsta lui. Semănăm extrem de tare”, a povestit Ștefan Bănică Jr. în podcastul Lianei Stanciu.

Cum își crește Ștefan Bănică Jr. copiii

Ștefan Bănică Jr. a împărtășit câteva sfaturi despre creșterea copiilor, bazate pe propria sa experiență. Astfel, artistul a subliniat faptul că în calitate de tată, el a fost doar un personaj secundar în viața copiilor săi.

„Fiecare are drumul lui, ca tată mi se pare că ești ca o bicicletă pe care învață copiii să meargă și are niște roți ajutătoare. Tu ești roțile ajutătoare, asta e metafora pe care o folosesc mai tot timpul când vorbesc despre ei și la un moment dat, uite cum e Ștefănel, roțile ajutătoare au plecat demult, i-ai dat o direcție, evident că prin influența a ceea ce vede că faci, vede cum gândești. De fiecare dată le spun: luați ce e bun și ce vă trebuie”, a dezvăluit Ștefan Bănică Jr. în același podcast.

În ceea ce privește stilul său de viață, artistul recunoaște că nu practică sport și nu adoptă o alimentație specifică.

„Nu e vorba de mâncat… Nu fac nimic, eu nu fac sport. Mă întrețin și cred că e important pentru mine. Da, sunt exigent cu mine și nu îmi place să dau sfaturi. E respectul față de public și condiționările pe care ți le pui singur. Dacă n-ai mai apărea pe scenă… Un artist care se urcă pe scenă are respect față de ceea ce face, față de el însuși și față de cei care vin la spectacolele lui. Și atunci te auto-obligi să păstrezi o anumită rigoare”, a mai spus Ștefan Bănică Jr., în același podcast.

Citește și: Ștefan Bănică Jr. vorbește despre Andreea Marin, la zece ani de la divorț. Ce spune despre Zâna Surprizelor