Ștefan Bănică Jr. vorbește despre Andreea Marin, la zece ani de la divorț. Ce spune despre Zâna Surprizelor

Ștefan Bănică Jr. vorbește despre Andreea Marin, la zece ani de la divorț. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de șapte ani, iar rodul iubirii lor este fiica lor, Violeta. Motivul divorțului nu a fost spus niciodată, însă, de multe ori, prezentatoarea a dat de înțeles că a fost înșelată, dar și agresată.

20 iun. 2023, 14:00
Ștefan Bănică Jr. vorbește despre Andreea Marin, la zece ani de la divorț. Ce spune despre Zâna Surprizelor
Ștefan Bănică Jr. vorbește despre Andreea Marin

Ștefan Bănică Jr. vorbește despre Andreea Marin, la zece ani de la divorț. De când s-au despărțit, Zâna Surprizelor a fost cea care a mai făcut declarații cu privire la fostul ei soț, însă artistul niciodată, până acum.

Citește și: Soția lui Ștefan Bănică Jr. face show pe Instagram. Iată în ce ipostaze incendiare s-a afișat Lavinia Pîrva

Ștefan Bănică Jr. vorbește despre Andreea Marin, la zece ani de la divorț

Cântărețul a mărturisit, printre altele, faptul că cei trei copii ai săi îi seamănă extrem de mult, spunând despre ei că sunt precum o „variantă îmbunătățită” a lui. De altfel, a mărturisit că aceștia au moștenit de la fostele sale partenere de viață părțile frumoase.

Ștefan (n.r. fiul lui) e mai înalt, mai frumos, cum să spun… e o variantă îmbunătățită (n.r. varianta îmbunătățită a lui) și mă bucură lucrul ăsta. Toți copiii mei au luat și de la mamele lor, toate trei sunt femei frumoase, dar ăsta mic care acum are 4 ani este atât de… Mama îmi spunea că are senzația că trăiește pentru a doua oară. E atât de aproape de ceea ce eram eu când eram de vârsta lui. Semănăm extrem de tare.

Fiecare are drumul lui, ca tată mi se pare că ești ca o bicicletă pe care învață copiii să meargă și are niște roți ajutătoare.

Tu ești roțile ajutătoare, asta e metafora pe care o folosesc mai tot timpul când vorbesc despre ei și la un moment dat, uite cum e Ștefănel, roțile ajutătoare au plecat demult, i-ai dat o direcție, evident că prin influența a ceea ce vede că faci, vede cum gândești. De fiecare dată le spun: luați ce e bun și ce vă trebuie”, a mărturisit Ștefan Bănică Jr.