Ştefan Bănică Jr., fostul soţ al Cristinei Ţopescu, mesaj sfâşietor pe Facebook: „Drum lin printre îngeri”

Cristina Țopescu a murit! Trupul neînsuflețit a fost găsit duminică seara în locuința ei. Vestea morții a fost dată de o vecină care a sunat la 112, deoarece nu a mai văzut-o pe vedeta TV încă din data de 19 decembrie. Polițiștii au găsit-o în pat, în pijama, pe prezentatoarea tv în vârstă de 59 de ani.    

13 ian. 2020, 11:00
Ştefan Bănică Jr., fostul soţ al Cristinei Ţopescu, mesaj sfâşietor pe Facebook: „Drum lin printre îngeri”

Ștefan Bănică Jr., fostul iubit al Cristinei Țopescu, a postat un mesaj emoționant pe pagina de Facebook, după aflarea tristei vești despre moartea fostei prezentatoare TV. 

”Mi-e foarte greu sa scriu aceste randuri. A fost un OM frumos, idealist, cu un suflet mare si un excelent profesionist in meseria ei. A fost omul alaturi de care am trait una dintre cele mai frumoase si intense perioade din viata mea. Drum lin printre ingeri! Vei avea intotdeauna un loc special in sufletul meu.”, a scris Ștefan Bănică Jr.

Primele rezultate ale legiştilor în cazul morţii Cristinei Ţopescu. Cum a murit jurnalista. Raportul INML a ajuns la Parchet

Stefan Bănică Jr și Cristina Țopescu au avut o relație la începutul anilor 90 și în cele din urmă s-au căsătorit. Mariajul lor nu a durat, iar cele două vedete au luat-o pe căi separate. Fosta prezentatoare de știri a mărturisit, la un moment dat, că artistul era foarte gelos și nu se mai putea controla.