Virgil Ianţu a dezvăluit de ce a rupt prietenia cu Ştefan Bănică. De ce nu şi-au mai vorbit cei doi VIDEO

Virgil Ianțu și Ștefan Bănică au fost prieteni de nedespărţit, ba chiar au pus bazele trupei The Fifties. La un moment dat, cei doi au ajuns să rupă de tot prietenia şi să nu-şi mai vorbească.

10 mai 2023, 20:16
Virgil Ianţu a dezvăluit de ce a rupt prietenia cu Ştefan Bănică. De ce nu şi-au mai vorbit cei doi VIDEO
Virgil Ianţu a dezvăluit de ce a rupt prietenia cu Ştefan Bănică. De ce nu şi-au mai vorbit cei doi

Virgil Ianţu a dezvăluit de ce a rupt prietenia cu Ştefan Bănică. Cei doi s-au certat şi au stat o bună perioadă fără a discuta măcar. Între timp, însă, totul a revenit la normal, după ce se ajunsese la situaţia în care jucau în aceeași piesă de teatru, dar se comportau ca doi străini de fiecare dată când se întâlneau.

Citeşte şi: Micutzu, dezvăluiri în premieră despre conflictul cu Mircea Badea: „Se simțea încrâncenarea”. Ce spune comediantul despre o bătaie în cușcă

„A fost o etapă… practic nu ne-am luat de la nimic. Au fost niște declarații în presă și ale lui, și ale mele . Au fost niște orgolii stupide atunci din partea amândurora. Și bine că a trecut. Ne-am întâlnit la un moment dat la evenimentul unui prieten, ceva, un botez și am stat de vorbă”, a dezvălluit Virgil Ianțu în cadrul podcast-ului găzduit de Jorge.

Citeşte şi: Emisiunea ”Vrei să fii milionar” i-a purtat noroc lui Virgil Ianțu. Averea impresionantă pe care a strâns-o prezentatorul TV

Întrebat cine a greșit, Virgil Ianțu a mărturisit că ambii au avut o parte de vină şi a precizat că ar fi fost o mare greșeală să nu-și repare prietenia: „Probabil că amândoi. Și nu a mai contat… a trecut, eram totuși de atâția ani împreună. Era o prostie să stăm așa ca fraierii supărați, și mie nu îmi place să rămân cu o încărcătură negativă nicicum. Prefer să renunț eu și să las de la mine, dar să nu rămân cu o supărare cu cineva. Nu îmi place să am pe suflet asta”.