Ștefan Bănică și-a anulat concertul de la Berăria H: „Nu pot vorbi deloc, am o laringită acută”. Cine îl va înlocui

Ștefan Bănică și-a anulat concertul de la Berăria H. Artistul a anunțat astăzi, 28 februarie, că nu va putea concerta marți seara la Berăria H din București, pentru că suferă de o laringită care i-a afectat corzile vocale, iar concertul a fost reprogramat pentru 28 martie.

28 feb. 2023, 15:46
Ștefan Bănică și-a anulat concertul de la Berăria H: „Nu pot vorbi deloc, am o laringită acută”. Cine îl va înlocui
Ștefan Bănică și-a anulat concertul de la Berăria H

Ștefan Bănică și-a anulat concertul de la Berăria H. Artistul și-a cerut scuze de la cei care și-au cumpărat bilet ca să îl vadă și să îi asculte piesele. Starea sa actuală nu este una bună, are laringită acută și trebuie să ia o pauză pentru a-și reveni.

Citește și: Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. reacţionează după zvonul despre fiica lor: „Violeta nu va apărea în „Liceenii”, are alte preocupări acum”

Ștefan Bănică și-a anulat concertul de la Berăria H

„Îmi pare tare rău să mă aflu în situația de a nu putea cânta în această seară la Berăria H din București, concert programat din decembrie anul trecut. Nu pot vorbi deloc, am o laringită acută, care mi-a afectat corzile vocale. Îmi cer scuze oamenilor care au cumpărat bilete să mă vadă, sper să înțeleagă situația și să-mi revin cât mai repede. Concertul va fi reprogramat pe 28 martie, biletele achiziționate își păstrează valabilitatea pentru data de 28 martie

”, a transmis Ștefan Bănică pe rețelele de socializare.

Reprezentanții Berăriei H au transmis și ei că biletele cumpărate rămân valabile pentru nouă dată. „În zilele următoare vom suna pe toți cei cu rezervări pentru a ne confirma dacă vor să păstreze biletele sau doresc refund”. Florin Ristei, în locul lui Bănică În locul lui Ștefan Bănică jr, în această seară, de la ora 18.00, va cânta Florin Ristei alături de trupa sa, iar accesul va fi gratuit. „Rezervarea dvs. e în continuare valabilă pentru această seară, nu e nevoie să ne contactați pentru reconfirmare”, au mai transmis reprezentanții Berăriei.

Ștefan Bănică jr. are programat pe 12 martie tradiționalul concert acustic dedicat Zilei Femeii, care va avea loc la Sala Radio din București.