Ştefan Bărboianu riscă să fie EXCLUS PE VIAŢĂ din fotbal. Sancţiuni fără precedent în Liga 1

Ionuţ Negoiţă, finanţatorul echipei Dinamo, a fost prezent la DNA, pentru a prezenta dovezile pe care susţine că le are în cazul Bărboianu, fotbalist pe care l-a acuzat de blat în meciul cu Steaua. Totodată, Negoiţă va fi chemat în faţa Comisiei de Disciplină din cadrul FRF, urmând să i se ceară probele pe care a declarat că le deţine.

12 mai 2015, 15:38
Ştefan Bărboianu riscă să fie EXCLUS PE VIAŢĂ din fotbal. Sancţiuni fără precedent în Liga 1

Ionuţ Negoiţă a lansat acuzaţii dure la adresa fundaşului Ştefan Bărboianu după derby-ul pierdut de Dinamo cu Steaua, afirmând public că jucătorul a vândut meciul roş-albaştrilor. „Ştiu cine, ştiu locul, ştiu despre cât e vorba. Ştiu lucruri pe care le voi spune, dar nu public. Le spun în faţa autorităţilor pentru că nu las lucrurile aşa„, spune Ionuţ Negoiţă.

Între timp, fotbalistului i-a fost reziliat contractul cu Dinamo, iar Ionuţ Negoiţă trebuie să prezinte dovada acuzaţiilor în faţa comisiilor de specialitate. Potrivit fanatik.ro, în cazul în care membrii Comisiei de Disciplină a FRf vor considera că dovezile nu sunt concludente, pedepsele vor fi drastice.

Acuzele au fost făcute în cadrul unei conferinţe, deci există probă video. Cu această probă, Negoiţă este încadrat la o pedeapsă mult mai drastică. Pe lângă faptul că o să primească o amendă foarte mare, poate cea mai mare din istoria FRF-ului, o să primească o suspendare de şase luni. Plus că, din ce ştim, Bărboianu l-a acţionat deja în civil pe Negoiţă, dar aici este altă discuţie„, au precizat sursele fanatik.ro din cadrul FRF-ului.

Citeşte şi Steaua, REACŢIE-ŞOC după acuzele lui Ionuţ Negoiţă. SCANDALUL SECOLULUI

Pe de altă parte, dacă Negoiţă va proba acuzaţiile Bărboianu ar deveni primul jucător din fotbalul românesc acuzat de blat în ultimii 15 ani. În plus, sancţiunea în cazul său va fi mult mai drastică. „Situaţia este mult mai gravă! Pe lângă amendă, excludere pe viaţă din fotbalul românesc şi, în plus, reprezentanţii echipei acuzate, aici Steaua, vor fi nevoiţi să vină şi ei la comisie. Dacă Bărboianu este vinovat, vor urma alte persoane după el„, au precizat aceleaşi surse.

Citeşte şi SCENARIU ŞOCANT! Steaua, EXCLUSĂ din cupele EUROPENE