Ştefan Danci, ales a cincea oară primar în Rebra. Localnicii au ieşit în stradă şi nu au ţinut cont de regulile de distanţare

Alegeri locale - turul 2. Ştefan Danci, primarul în funcţie al comunei Rebra din Bistriţa-Năsăud a fost ales edil a cincea oară, după ce la alegerile locale din 27 septembrie a obţinut un număr egal de voturi cu cel al liberalului Daniel Năsuţă. Zeci de susţinători ai primarului au ieşit în stradă pentru a sărbători victoria. Oamenii nu au mai ţinut cont de regulile de distanţare, pentru a preveni răspândirea noului coronavirus.

RomaniaTV.net
11 oct. 2020, 20:28

Ştefan Danci, primarul în funcţie al comunei Rebra, candidat al Alianţei pentru Rebra PSD-ALDE-Pro România, a fost reales, duminică. La scrutinul din 27 septembrie a primit 423 de voturi, număr egal cu cele obţinute de candidatul liberal Daniel Năsuţă, conform News.ro.

Datele parţiale ale Autorităţii Electorale Permanente arată că Ştefan Danci (foto) a obţinut acum 60,12 la sută din voturile exprimate într-o secţie de votare şi 56,91 la sută din sufragiile exprimate în a doua secţie de votare amenajată în comună.

Zeci de localnici au ieşit în stradă pentru a sărbători victoria edilului care a obţinut al cincilea mandat. Oamenii au făcut poze în grupuri mari, pe care apoi le-au publicat pe reţelele de socializare.

În imagini se vede cum susţinătorii edilului nu ţin cont de regulile privind distanţarea fizică, iar mulţi dintre ei nu poartă nici mască de protecţie.

Gabriela Firea: „Ar trebui anulate alegerile. Solicităm o expertiză independentă europeană pentru softul STS”