Ştefan Hruşcă aduce spectacolul „Fostele iubiri” pe 12 martie la Teatrul Naţional

Ștefan Hrușca revine in ţara în aceasta primavara pentru spectacolul „Fostele iubiri”, ce va cuprinde cele mai indragite melodii folk din repertoriul cantautorului maramuresean! Dacă va e dor de „Fostele iubiri”  dar si de „Un copac cu flori”,”Ochii tăi”, „Nunta de flori”, sau de rascolitoarea „Rugă pentru parinţii” nu pierdeţi concertul găzduit de Sala Studio a Teatrului Naţional pe 1 2martie! Ştefan Hruşcă va fi acompaniat de formatia “Mario Band” (Mario Florescu – tobe, Radu Rotaru – keyboard, Alex Florescu – percutie).

RomaniaTV.net
17 ian. 2018, 11:25
Ştefan Hruşcă aduce spectacolul „Fostele iubiri” pe 12 martie la Teatrul Naţional

Drumul artistic al lui Stefan Hrusca a inceput in 1981, odata cu integrarea sa in cadrul legendarului Cenaclu Flacara. Intr-un interval de doar trei ani, cuprins intre intre 1981 si 1984 Stefan a strabatut tara in lung si in lat si a canat in peste 1000 de concerte, vocea sa calda mangaind inimile romanilor din toate regiunile geografice ale Romaniei.  Cu timbrul vocal unic, candoarea inconfundabila si apariţia de o simplitate distinsa,  Stefen Hrusca a devenit unul dintre cei mai iubiţi folk-isti din Romania. Printre albumele sale de referinţa se numara: „Ruga pentru parinti” (1984), „Urare pentru indragostiti” (1986)’ „Fostele iubiri” (1995), „Balade speciale”  (2007) si desigur, foarte indragitele discuri de colinde si cantece maramuresene. 

Daca in ultimii 25 de ani concertele de colinde ale lui Stefan Hrusca au dobandit statutul de tradiţie a sarbatorilor de iarna romanesti, concertele de folk sunt adevarate evenimente marcante ale peisajului cultural, prin prisma raritaţii si caracterului individual. 

Bilete se gasesc pe mystage.ro, startickets.ro, bilete.ro, blt.ro si la sala de spectacol.