Ştefan Iovan, diagnosticat cu COVID-19! Căpitanul de la Sevilla ’86, internat la „Matei Balș”

Ştefan Iovan (60 ani) a fost internat, alături de soție, la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Dr. Matei Balș din București după ce a fost diagnosticat cu covid-19.

25 nov. 2020, 22:24
Ştefan Iovan, diagnosticat cu COVID-19! Căpitanul de la Sevilla ’86, internat la „Matei Balș”

Ştefan Iovan a stat în spital mai bine de o săptămână, a acuzat febră puternică, tuse, însă după ce a depășit momentele dificile a fost externat și acum declară că se simte mai bine.

Ştefan Iovan, diagnosticat cu COVID-19

„Sunt mai bine acum, am ajuns acasă, boala asta este pe perioade, eu așa am resimțit-o. Febră, tuse, am mers la spital după ce am stat acasă și am luat antibiotic vreo 10 zile. Mă bucur că am depășit acest moment, chiar dacă nu a fost ușor. Pot spune că am fost foarte precaut, am umblat  mereu cu mască, am avut grijă la distanțarea socială. De nevastă-mea nu m-am putut distanța, soția mea a avut și așa am luat și eu”, a declarat Ștefan Iovan pentru ProSport.

Dănuţ Lupu, mesaj emoţionant de pe patul de spital, în lupta cu Covid: „Am driblat iar, fir-ar mama lui!”

Ştefan Iovan ocupă postul de coordonator al Centrului de Copii și Juniori la CSA Steaua, fiind una dintre legendele clubului din Ghencea. Cu peste 250 de meciuri în tricoul roș-albastru, fostul fotbalist a câștigat Cupa Campionilor Europeni, Supercupa Europei și a bifat 35 de apariții în tricoul echipei naționale. A fost căpitanul celor de la Steaua în finala din 1986, de la Sevilla.