Ştefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea, audiat la DNA

Ștefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, s-a prezentat, vineri, la Direcția Națională Anticorupție, pentru a fi audiat. Lungu este cercetat în arest la domiciliu în dosarul "Gala Bute".

17 apr. 2015, 08:43
Ştefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea, audiat la DNA

Ştefan Lungu a fost citat, vineri, la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru a da noi declaraţii în dosarul „Gala Bute”. Fostul consilier al Elenei Udrea se află în arest la domiciliu, el fiind urmărit penal în dosarul „Gala Bute pentru trafic de influenţă.

În ciuda perioadei tensionate pe care Ştefan Lungu o traversează, soţia sa Anca este optimistă şi încearcă să fie puternică pentru fetiţei lor, Natalia.

De Paşte, Ştefan şi Anca Lungu au uitat de stresul ultimelor luni. „Pentru mine Paştele înseamnă „acasă”, în familie. De obicei îl petrec acasă, în Bucovina, alături de părinţi, bunici şi de persoane foarte dragi. Anul acesta însă voi fi acasă şi vor veni părinţii în vizită. Aşa că planul este să fim împreună, să fim fericiţi, să gătim. Cel mai important lucru este că suntem împreună la o sărbătoare de familie”, a spus Anca Lungu.

Elena Udrea se află în arestat preventiv în dosarul „Gala Bute”. Fosta şefă PMP este cercetată pentru săvârșirea a trei infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu, tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influenței în scopul obținerii de foloase necuvenite.

Citeşte şi: DOSARUL GALA BUTE. Elena Udrea rămâne în arest preventiv