Ştefan Mandachi, anunţ pe Facebook după ce şi-a lichidat afacerile din România: „Cooming soon…”

Ştefan Mandachi şi-a închis cea mai mare parte a afacerilor, dar nu uită de acţiunile sociale şi pregăteşte noi activităţi axate în mare parte pe educaţie antreprenorială

05 mart. 2023, 15:36
Ştefan Mandachi, anunţ pe Facebook după ce şi-a lichidat afacerile din România: „Cooming soon…”

După ce și-a vândut afacerile, Ștefan Mandachi se ocupă de acţiuni caritabile, dar nu lasă deoparte şi noile afaceri. Sâmbătă, a hrănit iar oamenii nevoiaşi la cantină.

Antreprenorul Ștefan Mandachi a vândut recent toate companiile care operau francizele lanțului de restaurante Spartan.

Într-o postare pe pagina de socializare, Mandachi a dezvăluit cu ce se ocupă în prezent. Potrivit lui Ștefan Mandachi, echipa sa lucrează în prezent la două aplicații inovatoare: educație antreprenorială personalizată și setarea obiectivelor pe principii esențialiste.

Ștefan Mandachi lansează o nouă afacere. Studenții și elevii au parte de gratuitate din partea antreprenorului „#ȘîEu”: „E o idee inovatoare”

Anunțul lui Ştefan Mandachi făcut pe Facebook:

„COMING SOON: lucrăm de zor la două aplicații online inovatoare: 1. educație antreprenorială personalizată și 2. setarea obiectivelor pe principii esențialiste! Mai multe detalii pe www.mentorMAG.ro (lasă adresa de email și afli primul). Mulțumesc echipei! Fără echipă, nimic nu e cu putință!
💻 finanțăm orice idei de afaceri (originale) în domeniul online (repet, doar în online) care au în spate un plan solid de afaceri. Detalii pe www.stefanmandachi.ro (intră pe #educatie).
🤝 pentru toți cei care solicită mentorat, sunt doar 4 condiții foarte simple pe www.stefanmandachi.ro. Condiția principală este să ai completat integral Caietul visurilor și Caietul de strategie. Simplu❗️apoi, mai sunt câteva condiții infime, trebuie doar să depui un strop de efort. Comandă aceste instrumente educaționale pe www.caietulvisurilor.ro și hai să trecem la acțiune”.

Ștefan Mandachi își închide restaurantul din Viena. Omul de afaceri este acuzat că nu și-a plătit angajații

Ştefan Mandachi a făcut anunţul pe Facebook după ce şi-a lichidat toate afacerile: „Adevăratele înfrângeri…”

Pentru 20 de milioane de euro a vândut Ştefan Mandachi afacerile, sumă care va fi virată în zece ani de zile. Acum, afaceristul susține că a trecut la un nivel superior.

Afaceristul a decis să-și concentreze energia către un proiect educativ. Astfel, suceveanul va trece în prim-plan activitatea de e-learning, prin intermediul propriei platforme, MentorMag. Ştefan Mandachi investește 1,3 milioane de euro într-o platformă de educație antreprenorială pentru studenți și elevi.

„Investiția în propria educație te îmbogățește, te eliberează și îți aduce lumină. Caietul visurilor și Caietul de strategie sunt printre cele mai performante instrumente educaționale. Atunci când nu mai ai nevoie să fii împins de la spate spre educație, ai devenit un om liber. Când vei conștientiza că doar prin autoeducație poți avea independență, siguranță și libertate, nu te vei mai opri niciodată din acest proces salvator.

Citește și: Ștefan Mandachi lansează o nouă afacere. Studenții și elevii au parte de gratuitate din partea antreprenorului „#ȘîEu”: „E o idee inovatoare”

Doar atunci când prețuiești procesul de proprie șlefuire, vei deveni îndârjit să-ți faci bine. Autoeducându-te îți demonstrezi că te respecți. Abia atunci progresezi și evoluezi, atunci cunoști oameni de calitate și te dezvălui pe tine, omul de calitate. Și implicit, vei construi o țară de calitate. Cât de frumos, împlinitor și melodios sună: țara de calitate!”, a scris Ştefan Mandachi pe Facebook. 

Ștefan Mandachi lansează o nouă afacere. Studenții și elevii au parte de gratuitate din partea antreprenorului „#ȘîEu”: „E o idee inovatoare”

Ştefan Mandachi şi-a explicat alegerea. „Am decis să mă dedic total acestor proiecte educaționale și am trecut pe plan secund toate celelalte afaceri din zona HoReCa și Real Estate.Voi finanța orice plan de afaceri serios în domeniul educației e-learning. Am fondat o nouă companie și suntem pe cale să achiziționăm încă trei aplicații în anul 2023″, a declarat Ștefan Mandachi.

Mentorii colaboratori pot dobândi statutul de co-asociați ai platformei, generând venituri proprii în funcție de timpul alocat utilizatorilor. Performanțele ulterioare ale utilizatorilor vor fi cuantificate și conectate cu profilul mentorului, care poate câștiga procentual din venituri viitoare în raport cu îndeplinirea obiectivelor studenților.

”Am decis să investesc în acest concept încă din 2022. Platforma este inovatoare pentru că are la bază relația mentor-discipol, nu doar cursuri clasice, înregistrate. Piața internațională de e-learning e în plină expansiune și a atins 300 miliarde de dolari în 2022. În viitor, educația online va schimba din temelii structura învățământului, un trend accelerat și de pandemie. Trăim într-o perioadă în care cel mai mult are de câștigat acela care este autodidact și se antrenează sub supervizare. Domeniul autoeducației concurează cu inteligența artificială, potențialul fiind nelimitat. Cei care găsesc formula prin care să ofere consumatorilor educație de calitate, inspirație și motivație, vor avea un impact uriaș. Am decis să mă dedic total acestor proiecte educaționale, și am trecut pe plan secund toate celelalte afaceri, din zona HoReCa și Real Estate. Voi finanța orice plan de afaceri serios în domeniul educației e-learning. Am fondat o nouă companie și suntem pe cale să achiziționăm încă trei aplicații în anul 2023”, a precizat Ştefan Mandachi, dezvoltatorul platformei.

Ştefan Mandachi mai spune că educația, în orice formă a sa, nu ar trebui să se se oprească niciodată, căci doar așa se va arăta și succescul. „Procesul de auto-educație nu se oprește niciodată. Atâta vreme cât vocația copilului nu este considerată o busolă de către părinți, copilul se ratează. Și aici intervine un alt DE CE: m-am săturat să văd sute de posibili campioni, oameni extrem de talentați, care se ratează pentru că n-au un minim de claritate și nu au suport educaționat individualizat. Am o motivație personală să schimb (cât de puțin) perspectiva de evolua, de aceea, voi construi aplicații online relevante în care procesul de educație (financiară & spirituală). Pentru că aici este cheia: tuturor li se predă același lucru, dar nu toți înțeleg același lucru, sau nu toți vor să învețe același lucru”.