Ștefan Mandachi lansează o nouă afacere. Studenții și elevii au parte de gratuitate din partea antreprenorului „#ȘîEu”: „E o idee inovatoare”

După afacerile în shaormerii, hoteluri și săli de sport, Ștefan Mandachi a început investițiile și în educație. Astfel, afaceristul din Suceava a anunțat că direcționează 1,3 milioane de euro pentru o platformă de e-learning cu lecții personalizate, dedicate elevilor și studenților. 

14 feb. 2023, 19:15
Ștefan Mandachi lansează o nouă afacere. Studenții și elevii au parte de gratuitate din partea antreprenorului „#ȘîEu”: „E o idee inovatoare”

Ștefan Mandachi a devenit celebru prin intermediul campaniei #ȘîEu, prin care a încercat să pună presiune pe autoritățile române, pentru a construi autostrăzi în țara noastră, în special în Moldova. Mai apoi, a lansat un film documentar pe Netflix, care se concentreză pe aceeași temă. Ulterior, s-a apucat de vlogging și a început să-i placă. Acum, tânărul afacerist vrea să ofere mai multe informații tinerilor, pe care el și persoane specializate le consideră valoroase.

Patronul lanțului de shaormerii Spartan e gata să treacă pe primul plan activitatea de e-learning, prin intermediul propriei platforme, MentorMag.

„Am decis să mă dedic total acestor proiecte educaționale și am trecut pe plan secund toate celelalte afaceri din zona HoReCa și Real Estate.

Voi finanța orice plan de afaceri serios în domeniul educației e-learning. Am fondat o nouă companie și suntem pe cale să achiziționăm încă trei aplicații în anul 2023″, a declarat Ștefan Mandachi.

 

Ștefan Mandachi, despre noua sa afacere: „Potențialul e nelimitat”

 

Afaceristul promite că prin intermediul platformei, tinerii din România vor putea interacționa cu specialiști din diverse domenii, inclusiv cu cadre didactice.

Mentorii colaboratori vor dobândi statutul de co-asociați ai platformei. Astfel, vor puta genera venituri proprii, în funcție de timpul alocat utilizatorilor.

„Am decis să investesc în acest concept încă din 2022. Platforma este inovatoare, pentru că are la bază relația mentor-discipol, nu doar cursuri clasice, înregistrate.

Piața internațională de e-learning e în plină expansiune și a atins 300 miliarde de dolari în 2022. În viitor, educația online va schimba din temelii structura învățământului, un trend accelerat și de pandemie. Trăim într-o perioadă în care cel mai mult are de câștigat acela care este autodidact și se antrenează sub supervizare.

Domeniul autoeducației concurează cu inteligența artificială, potențialul fiind nelimitat. Cei care găsesc formula prin care să ofere consumatorilor educație de calitate, inspirație și motivație vor avea un impact uriaș”, a dezvăluit Ștefan Mandachi.

 

Câți beneficiari vrea să aducă Ștefan Mandachi pe platforma MentorMag

 

Platforma MentorMag, a suceveanului va fi lansată în luna aprilie 2023. În primă fază, va conține 30 de cursuri, pe teme precum: antreprenoriat, psihologie, financiar, spiritualitate, juridic, management, strategie, vânzări și oratorie.

Lecțiile filmate vor avea o durată cuprinsă între două și nouă ore. În trei ani, Mandachi vrea să ajungă la 200 de cursuri.

Tinerii care nu-și permit să plătească abonamentele vor beneficia de gratuitate.

„Am o comunitate online de peste 830.000 urmăritori, iar targetul este să fidelizăm 5% dintre ei. Actualmente, în business, focusul meu este doar în industria online, întrucât există un potențial enorm, dar și pentru că mă pasionează. Vreau să construiesc prima franciză educațională pentru antreprenori”, a punctat Mandachi.