Ştefan Risipiţeanu, transferat la Spitalul Penitenciar Jilava. Complicele lui Dincă va fi supus unor expertize medicale

Ştefan Risipiţeanu a fost audiat joi la sediul Poliţiei Române în dosarul fetelor dispărute din Caracal. Noua rundă de audieri a avut loc în contextul în care Fane a recunoscut că a violat-o pe Luiza Melencu în casa lui Gheorghe Dincă. După audiere, anchetatorii au decis tranferarea lui Ştefan Risipiţeanu din Arestul Central la Penitenciarul Jilava, unitate care beneficiază şi de spital, dat fiind starea de sănătate precară a suspectului.  

RomaniaTV.net
12 dec. 2019, 11:03
Ştefan Risipiţeanu, transferat la Spitalul Penitenciar Jilava. Complicele lui Dincă va fi supus unor expertize medicale

Complicele lui Gheorghe Dincă a fost dus la Spitalul Penitenciar Jilava unde urmează să fie supus unor analize medicale și evaluări amănunțite și expertize psihiatrice.

Ştefan Risipiţeanu le-a spus anchetatorilor, la audierile de miercuri, că la câteva zile după ce a întreţinut relaţii sexuale cu Luiza a mers din nou la locuinţa lui Gheorghe Dincă şi a întrebat de fată. Potrivit acestuia, Gheorghe Dinca i-ar fi mărturisit că fata a plecat acasă. 

„După câteva zile l-am întrebat pe Dincă dacă o mai are pe fată la el însă mi-a spus că fata a plecat acasă”, a declarat Ştefan Risipiţeanu, potrivit România TV.

Citeşte şi: Decizie de ultima oră în dosarul de la Caracal. Gheorghe Dincă, acuzat de profanare de cadavre

Potrivit surselor România TV, Ştefan Risipiţeanu ar avea mari probleme de sănătate. Aceleaşi surse au precizat că Fane, complicele lui Gheorghe Dincă, ar suferi de o boală incurabilă. De altfel, un echipaj medical a intervenit la Arestul Central pentru a-i acorda primul ajutor la scurt timp după ce a fost reţinut de DIICOT.

Citeşte şi: Complicele lui Gheorghe Dincă, în stare gravă. A fost chemată Ambulanţa. Descoperire şoc făcută de medici în cazul Caracal