Ştefan Stan a pus cărţile pe masă în relaţia cu Andreea Mantea. „Eu cred că ofer mult prea mult…”

Ştefan Stan a vorbit deschis despre relaţii, femei şi căsătorie. Cântăreţul a ajuns la subiectul "fierbinte"-Andreea Mantea-şi a fost cât se poate de clar în ceea ce priveşte relaţia cu frumoasa brunetă.

22 dec. 2015, 14:46
Ştefan Stan a pus cărţile pe masă în relaţia cu Andreea Mantea. „Eu cred că ofer mult prea mult…”

Invitat la o emisiune TV, artistul a mărturisit că este o fire complicată, iar omul de lângă el trebuie să învețe să-l înțeleagă, scrie a1.ro. Mai mult, Stan a declarat că n-ar jigni niciodată o femeie.

Citeşte şi IUBITA-ELEVĂ a lui Ştefan Stan are probleme la ŞCOALĂ

„Eu nu sufăr din dragoste. Într-o relaţie mi-ar trebui cineva care să mă poată înţelege, pentru că eu sunt foarte complicat. Eu cred că ofer mult prea mult din prima. Nu aş putea niciodată să înjur vreo femeie sau să fiu nerespectuos cu ea. Decât să fac asta, mai bine plec. Mama mea m-a învăţat să respect femeile”, a spus Ștefan.

Cât despre căsătorie și alte picanterii din viața sa, Ștefan Stan a fost vehement. Întrebat de matinalii de la Antena Stars dacă stă departe de Raluca Dumitru pentru că îi amintește de Andreea Mantea, acesta a fost scurt și concis. „Pentru mine, trecutul e trecut”.