Ştefan Stan, la un pas să îşi piardă viaţa din cauza unor faţete dentare: „Două luni mi-au mai dat”

Ştefan Stan, la un pas să îşi piardă viaţa din cauza unor faţete dentare. Artistul s-a confruntat cu grave probleme de sănătate, din cauza unui medic stomatolog. Acesta a dezvăluit că medicii îi dăduseră două luni de viaţă, însă, din fericire, problema s-a rezolvat.

16 mai 2023, 18:33
Ştefan Stan, la un pas să îşi piardă viaţa din cauza unor faţete dentare: „Două luni mi-au mai dat”

Ştefan Stan, la un pas să îşi piardă viaţa din cauza unor faţete dentare. Cântăreţul a fost invitat în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV, acolo unde a povestit clipele de groază prin care a trecut după o intervenție chirurgicală, pe care a suferit-o în Turcia.

Ştefan Stan, la un pas să îşi piardă viaţa

Eram în Turcia. Am suferit o intervenție chirurgicală destul de dificilă. Era să mor! Sunteți nebuni… era să mor! Vă jur! Două luni de zile mi-au mai dat. (…) Acum sunt bine. Deci am avut o intervenție, mi-am pus niște fațete și doctorul care a făcut treaba asta a greșit niște lucruri.

Acele lucruri au creat o infecție pe care nimeni nu o vedea. Și nu am văzut-o nici eu. Mă durea capul, aveam niște amețeli și mi-am dat seama că ceva se întâmplă. (…) Am trimis unui prieten de la Istanbul o radiografie…pe 10 martie i-am trimis radiografia și pe 12 m-au programat pentru operație. După 6 ore și jumătate de operație, e totul bine. Dificil moment!”, a povestit artistul.

Citeşte şi: Ștefan Stan, momentul mult așteptat. Artistul va deveni tată pentru a doua oară. „Știm sută la sută ce e copilul”

Tatăl lui Ştefan Stan a murit în luna martie

Ștefan Stan traversează clipe cumplite, după ce tatăl său s-a stins din viață joi seare. Acesta a murit de bătrânețe, iar în ultima vreme a preferat să se retragă și să trăiască singur. Ziua de joi avea să fie ultima pentru el pe acest pământ. Fiul său a fost cel care l-a găsit decedat și cel care a aunuțat ulterior întreaga familie.

Ștefan Stan a primit vestea ca un trăsnet, într-un context total nepotrivit, acesta fiind plecat din țară. ”A murit singur, era bătrân”, au fost cuvintele îndurerate ale artistului.

Cel mai probabil, ultima dorină a bătrânului a fost să fie incinerat, pentru că a doua zi după deces acesta a fost lucrul care s-a întâmplat. Fratele vitreg al lui Ștefan Stan a fost cel care s-a ocupat de acest proces. Momentan nu există informații suplimentare cu privire la cauzele decesului, însă putem bănui că bătrânețea a fost de vină pentru acest eveniment tragic.