Ştefan, un român din Londra, găsit mort pe stradă. Ce i s-a întâmplat tânărului

Un român de 44 de ani a fost găsit mort pe o stradă din Londra, înjunghiat în inimă. Oamenii legii cred că moartea lui a fost provocată de un atac.

22 mart. 2023, 14:15
Ştefan, un român din Londra, găsit mort pe stradă. Ce i s-a întâmplat tânărului

Oamenii legii au început o anchetă pentru crimă după ce bărbatul a fost găsit înjunghiat în inimă pe stradă. Poliţia Metropolitană crede că acesta ar fi murit în urma unui atac.

Bărbatul, numit Ştefan Stelian Moraru, avea 44 de ani. A fost găsit fără suflare la faţa locului de lucrătorii serviciilor de urgență alertați de polițiști. Într-un apel lansat marți de Poliția Metropolitană au fost făcute publice identitatea și fotografia românului. Rudele sale apropiate au fost informate și sunt sprijinite de ofițeri specialiști, potrivit mylondon.

Citeşte şi Bărbat mort după ce s-a agătat de un tramvai aflat în mers și a fost prins sub el

Românul era originar din Motru și trăia de mai mulți ani în afara țării, unde muncea ca șofer. În urma autopsiei s-a stabilit cauza morții: „o singură înjunghiere în inimă”.

Poliţiştii au spus, în faza incipientă a anchetei, că nu au existat arestări. Inspectorul-șef detectiv Neil John a spus: „Aș dori să fac un apel la orice martor care s-a aflat în zona Chandos Avenue și Whetstone High Street, N20 duminică, 19 martie, la aproximativ 22:30. Anchetele noastre sugerează că a avut loc o dispută sau o altercație pe Chandos Avenue, la sau cam la această oră, și căutăm orice martor. Sunt interesat în special de oricine care ar fi avut o cameră de bord atunci când a călătorit pe oricare dintre aceste drumuri la momentul respectiv”.

Citeşte şi Medicii n-au reuşit să-l salveze. Cine este Alex, tânărul de 21 de ani care a murit după carambolul de pe „Drumul morţii”