Ştefania a lui Speak, la un pas de leşin! Ce se întâmplă cu sănătatea artistei: „Mă omoară junghiul ăla din spate”

Ştefania, "şoarecul" lui Speak, a reuşit să-şi îngrijoreze fanii după ce a anunţat pe contul său de Instagram că a fost pe punctul de a leşina în urmă cu câteva zile, însă le-a explicat că totul este în regulă acum şi că motivul ar fi oboseala şi deshidratarea. 

RomaniaTV.net
15 iul. 2020, 07:20
Ştefania a lui Speak, la un pas de leşin! Ce se întâmplă cu sănătatea artistei: „Mă omoară junghiul ăla din spate”

Ştefania, logodnica cântăreţului Speak, a fost pe punctul de a leşina acum câteva zile. Artista s-a simţit rău şi a ţinut să împătăşească acest lucur cu cei peste un milion de urmăritori de pe Instagram, pe care i-a acumulat după participarea la Asia Express.

Conform acesteia, a fost vorba despre o deshidratare din cauza oboselii, iar cu toate astea starea iubitei lui Speak nu este destul de bună. 

Citeşte şi: Speak s-a trezit cu POLIŢIA la uşă! Momente tensionate pentru artist: „Vă rog eu să nu încercaţi, că e groasă!”

„Efectiv am leșinat când am ajuns acasă. Am simțit nevoia să mă pun în pat o oră. Mă simt foarte deshidratată, nu știu care e faza. Mă simt ok acum. Super obosită m-am simțit și mă omoară junghiul ăla din spate”, a povestit Ștefania pe Instagram.

În ultima perioadă, Ştefania s-a ocupat de noile proiecte de fashion. Aceasta aşteaptă lansarea unei colecţii de costume de baie şi se bucură de colecţia de încălâăminte lansată în urmă cu ceva timp. 

Citeşte şi: Speak are probleme de sănătate. Suferinţă imensă pentru artist: „Ajunge la os!”

Toată munca aceasta se pare că a epuizat-o pe „libelula” lui Speak, astfel că starea de rău era inevitabil să apară. 

Ștefania a devenit cunoscută după ce a participat alături de iubitul ei, Speak la emisiunea Asia Express. Experiența pe care cei doi au trăit-o în Asia va rămâne una specială, pentru că Stefania a fost cerută de soție în timpul unei ediții ale show-ului.

Citeşte şi: Speak şi Ştefania s-au despărţit? Declaraţia surprinzătoare făcută de artist: „Mă lepăd de ea”

Cuplul Speak și Ștefania s-a făcut remarcat prin naturalețe și iubire necondiționată. Chiar dacă între ei există o diferență de 10 ani, cei doi se iubesc extrem de mult.

Ștefania în vârstă de 22 de ani este din Galați, și a studiat liceul de arte care a ajutat-o să se formeze profesional. Fiind singură la părinții, Ștefania a avut parte de susținerea părinților și i-au oferit tot ce a fost nevoie pentru a ajunge unde își dorește.