Stela Enache și-a pregătit locul de veci: „Nu mi-e teamă de moarte. Vreau doar să mor în mod demn, să nu cad pe capul nimănui”. Lângă cine vrea să fie înmormântată artista

Stela Enache recunoaște că nu se teme de moarte, însă singura ei dorință este să moară demn și să nu ajungă să-i chinuiască pe cei din jurul său.

08 dec. 2023, 09:05
Stela Enache și-a pregătit locul de veci: „Nu mi-e teamă de moarte. Vreau doar să mor în mod demn, să nu cad pe capul nimănui”. Lângă cine vrea să fie înmormântată artista

Stela Enache se gândește la momentul în care va pleca din această lume. Artista și-a pregătit mormântul, la 73 de ani.
Stela Enache este una dintre cele mai apreciate artiste. Pasiunea pentru muzică a dezvoltat-o de la o vârstă foarte fragedă. Ani la rând a încântat milioane de oameni cu vocea sa inconfundabilă. Ajunsă la vârsta de 73 de ani, marea artistă se gândește deja la momentul în care va pleca din această lume.

Îndrăgita artistă recunoaște că se gândește la momentul în care va părăsi această lume. Stela Enache vrea să-și doarmă odihna veșnică la Cimitirul Bellu, lângă marea iubire a vieții ei, Florin Bogardo, care s-a stins din viață în urmă cu 14 ani.

Chiar daă nu mai apare la fel de des în fața fanilor, artista susține că se simte foarte bine și petrece cât mai mult timp alături de prietenii săi.

Sora Ronei Hartner rupe tăcerea despre custodia nepoatei sale. Cum își înfruntă fostul cumnat: „Rita nu va fi încredințată tatălui”

„Îmi place să fiu cu prietenii, indiferent dacă suntem în țară sau în străinătate. Las lucrurile să curgă și le iau așa cum vin. Mereu am fost undeva de ziua mea și chiar dacă nu aș fi nu m-aș supăra, nu sufăr de singurătate, mereu găsesc câte ceva de făcut, la ce să mă gândesc’, a spus Stela Enache pentru Fanatik.

Cu taoate astea, Stela Enache îi duce dorul omului mult iubit și fără el recunoaște că se simte un om singur, chiar dacă are atâtea persoane în jurul ei.

„Nu există așa ceva. După Florin nu mai poate să încapă nimeni în viața mea. Eu nu sufăr de singurătate, am foarte mulți prieteni. Nu pot să fiu cu altcineva, ar trebui să fac mereu comparație și nimeni nu se compară cu el, nimeni în toată lumea asta. Mi-am canalizat gândurile spre muzică, spre copii… Eu chiar nu mă plictisesc singură…’, a spus Stela Enache pentru Ego.

Stela Enache: „Vreau doar să mor în mod demn, să nu cad pe capul nimănui”

Stela Enache recunoaște că nu se teme de moarte, însă singura ei dorință este să moară demn și să nu ajungă să-i chinuiască pe cei din jurul său.

„Nu mi-e teamă de moarte. Vreau doar să mor în mod demn, să nu cad pe capul nimănui. Mari artiști ne-au părăsit, dar acesta este sensul vieții. Nu rămâne nimeni pe pământ. Eu îi mulțumesc lui Dumnezeu că încă sunt pe picioare. Și sunt foarte activă și pot face treabă, de bine de rău. Aici contează foarte mult legătura ta cu Dumnezeu. Dacă ai încredere în El și te bazezi pe El. Dacă Îi ceri ajutorul, nu te va lăsa niciodată. Așa că voia Domnului să se împlinească. Noi propunem, dar El dispune”, a spus Stela Enache.

Citește și Gheorghe Turda sare la gâtul lui Grigore Leșe. Artistul și-a ieșit din pepeni: ”A rămas corigent de șapte ori la Conservator și face pe marele dascăl”

Ce sfat prețios le-a dat Stela Enache copiilor săi
Marea artistă susține că și-a sfătuit dintotdeauna copiii să fie oameni și să rămână întotdeauna demni. „Atâta vreme cât părinții nu au făcut asta, eu le-am spus doar copiilor mei să învețe să fie oameni, să rămână demni. I-am încurajat, i-am ajutat, dar nu le-am impus nimic. Nu pot vedea părinți și bunici care le cer, de pildă, copiilor să facă pian sau să cânte deși nu au niciun talent, doar pentru că își doresc ca urmașii lor să facă ce ei nu au putut face””, a mai spus Stela Enache, pentru sursa menționată mai sus.