Steliano Filip divorţează de Bianca la 4 ani de la nuntă. Soţia fotbalistului, prinsă cu alt bărbat

Steliano Filip, fotbalistul lui Dinamo, divorțează după doar patru ani de când s-a căsătorit cu Bianca. Cei doi au împreună o fetiță și păreau foarte fericiți, însă adevărul pare să fie altul.

18 feb. 2021, 16:02
Steliano Filip divorţează de Bianca la 4 ani de la nuntă. Soţia fotbalistului, prinsă cu alt bărbat

Steliano Filip divorţează de Bianca la 4 ani de la nuntă. Steliano Filip şi Bianca s-au căsătorit în anul 2017, dar acum nu mai este cale de întoarcere. Soția jucătorului de la Dinamo a anunțat la Antena Stars care este, de fapt, cauza acestei separări.

Steliano Filip divorţează de Bianca la 4 ani de la nuntă

Recent, mai multe imagini controversate au apărut în presă şi au dat de bănuit. În ele apărea soția fotbalistului, împreună cu un bărbat misterios. Femeia neagă că ar fi vorba despre o nouă relație, dar confirmă că nu mai sunt șanse să mai salveze mariajul cu jucătorul de fotbal. „Noi nu ne mai înțelegem de ceva timp , dar am ales să ținem asta pentru noi. Dacă nu te mai înțelegi și te chinui de ceva vreme, mai bune pui punct. Problema divorțului s-a pus pentru că nu ne mai înțelegem. Nu are legătură cu pozele apărute în presă. Acel bărbat cu care apar în poze e doar un amic. De cinci luni eu și soțul meu avem o relație la distanță. Suntem ok doar pentru fetița noastră”, a declarat Bianca Filip la Antena Stars.

Oana si Viorel Lis, aproape de divorţ: „Ne-am spus vorbe grele!”

Steliano Filip și Bianca formează un cuplu de 7 ani. În anul 2017, au făcut cununia civilă. La scurt timp, au devenit și părinți. Nașii fetiței lor sunt Sergiu Hanca, fostul jucător dinamovist și soția lui, Andreea.

Deşi Bianca Filip, fostă Miss Timiţoara, susține că nu se mai înțelegeau de mai multe luni, ba chiar ar locui separați, în luna octombrie a anului trecut aceasta declara altceva. La acea vreme, frumoasa soție a fostbalistului dinamovist afirma, tot la Antena Stars, că se pregătește de nuntă! „M-am văzut cu ditamai rochia, există discuții, dar trebuie să programăm, cred că nu ne-am străduit destul de tare”, a declarat Bianca Filip.

Oana Roman şi Marius Elisei au divorţat! Ce a anunţat vedeta înainte de a semna actele la notar

„Astazi este despre tine! Langa tine am invatat ce inseamna iubirea cu adevarat, este ziua ta si iti doresc sa fii fericita toata viata alaturi de NOI. Iti multumesc ca faci partea din viata mea, te iubesc!”, scria Steliano Filip pe Instagram, in 2017.