Oana si Viorel Lis, aproape de divorţ: „Ne-am spus vorbe grele!”

Oana şi Viorel Lis formază unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc, chiar dacă nici relaţia lor n-a fost ferită de certuri şi scandaluri.

17 feb. 2021, 16:06
Oana si Viorel Lis, aproape de divorţ: „Ne-am spus vorbe grele!”
Oana Lis şi Viorel Lis

Oana si Viorel Lis, la un pas de divorţ! Oana Lis a declarat ca au existat probleme care au provocat certuri şi motive de despărţire.

Oana si Viorel Lis, aproape de divorţ

„Am avut si noi momente cand ne-am certat, poate ne gandeam sa ne despartim sau ne-am spus vorbe grele, dar dupa ne-am dat seama ca vrem sa fim impreuna. Ne-a tinut impreuna simtul umorului, lipsa orgoliului, sa nu ne jignim partenerul. Am avut si noi momente in care ne-am certat, dar am renuntat la genul ala de comportament. Pentru mine, Viorel e familia mea”, a declarat Oana Lis la Antena Stars.

Oana şi Viorel Lis, părinţi pentru prima oară: „Am învățat să am răbdare”

Oana Lis a spus in urma cu ceva timp ca este capabila sa faca orice pentru a-i satisface placerile sotului ei. Viorel Lis este dependent de jocurile de noroc, astfel ca pentru a-i aduce un zambet pe fata, sotia a condus kilometri buni pentru a-si duce sotul la o sala de jocuri. „A fost si varianta de a juca online, dar lui Viorel ii placea sa aiba biletele. Am mers o perioada in Ilfov, dar ca sa ii fac placerea lui Viorel. Nu este nicio rusine, oamenii de acolo au fost destul de draguti cu noi. Este o placere controlata. Isi permite si el. atunci cand ai avut mii de oameni in subordine, novelul tai de adrenalina este foarte crescut. Nu poti brusc sa te apuci de gradinarit. Am mers o data pe saptamana acolo, am prin si ninsoarea. Deja i-am pus biletele lui Viorel. A avut si un bilet de 200 de lei pe care l-a castigat”.