Steliano Filip iubeşte din nou, după divorţ. Cum arată tânăra care i-a furat inima: „Sunt fericit şi liniştit”

Steliano Filip iubeşte din nou, după divorţ. Fotbalistul a trecut printr-un mariaj, care nu a durat foarte mult, a fost căsătorit cu Bianca Marina, actuala iubită a lui Mario Iorgulescu, cu care are o fetiţă. Cei doi au divorţat, pentru că nu se mai înţelegeau.

27 dec. 2022, 15:16

Steliano Filip iubeşte din nou, după divorţ. Dacă pentru Bianca Marina soarele a răsărit pe strada ei și s-a cuplat cu Mario Iorgulescu, nici Steliano Filip nu duce lipsă de iubire şi afecţiune. Recent, fotbalistul a făcut publică relația pe care o are cu o tânără foarte frumoasă, de care spune că îl face foarte fericit.

Citeşte şi: Cine e Bianca Marina, noua iubită a lui Mario Iorgulescu. Au mai fost împreună și în trecut, înainte ca tânăra să se căsătorească cu Steliano Filip

Steliano Filip iubeşte din nou, după divorţ

Fotbalistul a publicat recent o fotografie pe rețelele de socializare, iar urmăritorii au fost foarte încântați să afle că iubește din nou. Tânăra se numeşte Maria Brînză şi asistentă în stomatologie, potrivit informaţiilor de pe reţelele de socializare.

Steliano Filip și partenera lui au făcut Crăciunul împreună și se pare că relația lor e foarte serioasă.  Discret, ca de fiecare dată, fotbalistul a declarat că e fericit și liniștit. ”Nu vreau să vorbesc acum despre asta. Tot ce pot sa spun e că sunt fericit și liniștit”, a declarat Steliano Filip, pentru Spynews.ro.

Steliano Filip, după ce fosta lui soţie s-a cuplat cu Mario Iorgulescu

Bianca Marina și fiul şefului LPF au format un cuplu și acum opt ani, înainte ca tânăra să se căsătorească cu fotbalistul de la Dinamo, cu care are un copil. Bianca Marina şi Steliano Filip s-au căsătorit civil în anul 2017 şi au divorţat după patru ani de căsnicie și șapte ani de relație.

Cei doi au împreună o fetiță, Anais. Bianca Marina a dat de înțeles că decizia lui Steliano Filip de a se converti la penticostalism a fost unul dintre motivele pentru care au decis să divorțeze.

Steliano Filip a declarat pentru SpyNews că îl interesează doar binele fiicei sale şi nu a comentat relaţia fostei sale soţii cu Mario Iorgulescu.