Stellium in Capricorn 2022. Iese gunoiul ascuns sub covor!

In februarie, Mercur, Venus, Marte, Pluto sunt in Capricorn. Cand mai multe planete se regasesc in aceeasi zodie se numeste "stellium"

11 feb. 2022, 20:41
Stellium in Capricorn 2022. Iese gunoiul ascuns sub covor!

Stellium in Capricorn 2022. Februarie 2022 se dovedeste a fi o luna intensa. Dar, mai ales, este luna in care poti face pace cu umbrele tale.

Iata si de ce?
In februarie, Mercur, Venus, Marte, Pluto sunt in Capricorn. Cand mai multe planete se regasesc in aceeasi zodie se numeste „stellium”. Asteroidul Vesta face conjunctie cu acest stellium in Capricorn caruia i se alatura si Luna, in 26-27 februarie.

Asadar, in 27 februarie avem o aliniere de revista – Venus, Vesta, marte, Luna, Pluto, toate intre 24 si 27 de grade in Capricorn!

Pentru prima si ultima oara
Aceasta super-conjunctie va atrage atentia tuturor. Va fi pentru prima si ultima data cand avem oportunitatea unica de a ne infrunta umbrele. Venus, Marte si Pluto nu se vor mai intalni intr-o conjunctie prea curand si va trebui sa asteptam undeva la 250 de ani pentru o noua astfel de conjunctie.

Horoscop februarie 2022: Astrele se aliniază perfect pentru aceste zodii, avantaje pe toată linia
Cu siguranta simti deja aceasta energie pentru ca ea se construieste usor usor. Mercur face conjunctie cu Pluto in 14 februarie, in timp ce Venus, Marte si Vesta se apropie usor-usor de Retele Lumii de Dincolo. Pe masura ce avansam in luna februarie, intensitate creste, atingand apogeul in ultimul weekend din luna. Se „coace” ceva. Se simte in atmosfera!

Pluto este planeta adevararului sic ere onestitate totala. Lucrurile pe care am refuzat sa le vedem asa cum sunt. Gunoiul de sub covor incepe sa dea pe-afara. Venus, Marte, Pluto, Vesta si Luna se intalnesc in Capricorn pentru a face un “ritual de purificare” a sufletului. Trebuie sa iasa la lumina acea parte din noi care este adevarata, autentica, esenta. Cele mai profunde dorinte vor sparge barierele si vor fi aduse la suprafata cu o atata putere incat vor fi imposibil de ignorat.

Reţeta de post de la Mănăstirea Prislop pe care o mânca şi Arsenie Boca

Rolul lui Vesta este de a aduce la lumina dorintele vii care trebuie aduse la realitate pentru a pastra focul viu. Revelatiile sunt surprinzatoare si, chiar daca te nelinistesc, te scot din zona de confort, modificarile sunt inevitabile.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.