Steven Tyler, în centrul unui proces de 8 milioane de dolari. Ce acuzaţie îi este adusă artistului

Steven Tyler, solistul formaţiei Aerosmith, se află în centrul unui proces care are ca miză daune de 8 milioane de dolari, între un avocat şi un fost manager al averii artistului.

RomaniaTV.net
12 oct. 2012, 16:52
Steven Tyler, în centrul unui proces de 8 milioane de dolari. Ce acuzaţie îi este adusă artistului

Potrivit site-ului de ştiri mondene tmz.com, procesul îi are ca părţi pe fosta companie de management a artistului, Kovac Media Group, şi avocata pe care au angajat-o iniţial, Dina LaPolt.

Potrivit Kovac Media Goup, în timp ce LaPolt negocia prezenţa lui Steven Tyler în cel de-al treilea sezon al emisiunii „American Idol”, aceasta a calomniat compania atât în faţa artistului, cât şi faţă de televiziunea Fox, care difuzează celebrul show, informează dailymail.co.uk.

Reprezentanţii companiei de management adaugă că LaPolt ar fi contribuit la înlăturarea Kovac Media Group de la masa de negociere şi, în cele din urmă, la decizia lui Tyler de a părăsi show-ul, deoarece nu i-a fost aprobată o solicitare de creştere a onorariului.

Deşi numele lui Tyler nu este menţionat în dosar, o sursă a tmz.com a declarat că el este artistul din centrul întregului conflict.

Steven Tyler este liderul trupei rock Aerosmith, care a fost fondată în 1970, în New Hampshire. Muzica formaţiei include elemente de pop, heavy metal, glam, R&B şi a inspirat numeroşi alţi artişti rock. Aerosmith este trupa americană de hard rock cu cele mai mari vânzări – 150 de milioane de albume la nivel mondial. Trupa a fost recompensată cu patru premii Grammy, zece MTV Video Music Awards şi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2001, în timp ce, în 2005, s-a clasat pe poziţia 57 în topul 100 al celor mai mari artişti ai tuturor timpurilor realizat de revista Rolling Stone. Printre cele mai cunoscute piese de succes ale grupului american se numără „Walk This Way”, „Cryin'”, „Janie’s Got A Gun”, „Dude (Looks Like A Lady)”, „Dream On” şi „I Don’t Wanna Miss A Thing”.