Ce nu știai că poți băga la mașina de spălat. Trucuri utile care îți pot face viața mai ușoară

Pătuțul animalelor de companie ne dă mari bătăi atunci când trebuie să îl curățăm, mai ales că reprezintă locul în care acestea dorm și la fel ca și în cazul oamenilor, spațiul de odihnă trebuie să fie cât mai curat. Mai jos îți arătăm câteva trucuri utile care te ajută la curățenie.

28 oct. 2022, 20:00
Ce nu știai că poți băga la mașina de spălat. Trucuri utile care îți pot face viața mai ușoară

Pătuțul animalelor de companie ne dă mari bătăi atunci când trebuie să îl curățăm. Mai jos vă arătăm câteva lucruri care se spală cu ajutorul mașinii de spălat, despre care puțini știu.

Lucruri pe care nu știai că le poți curăța la mașina de spălat. Trucuri de mare folos

Specialiștii în curățenie ne spun clar că nu toate lucrurile se pot spăla cu ajutorul mașinii de spălat.  Am putea să spunem că acest lucru este perfect adevărat, doar că cu grijă totul se poate.

Pe lista lucrurilor care se pot spăla cu ajutorul mașinii sunt pernele. Tot mai mulți oamenmi au început să spele pernele la mașina de spălat. Specialiștii în curățenie trag un semnal de alarmă și ne spun că oamenii ar trebui să fie foarte atente la material. Pernele care sunt confecționate din bumbac, poliester sau chiar fulgi nu ar trebui să intre niciodată în mașina de spălat haine. Patul animalelor de companie poate fi spălat și el ușor la mașină. Uneori tot ce trebuie să faci este să speli doar husa. Important de menționat este că că atunci când băgăm pătuțul la spălat, acesta trebuie să fie curățat de păr. Este adevărat că evitai să speli acele jucarii pufoase la mașină?

Ei bine, iată că acest lucru se poate fără se le deteriorezi absolut deloc și nici să pierzi prea mult timp spălându-le de mână. De regulă este nevoie să folosești un program pentru haine delicate și să citești instrucțiunile oferite de fiecare producător în parte. Geanta de sală se se numără și ea printre obiectele pe care le poți spăla cu ajutorul mașinii. Pentru acest lucu se recomandă un detergent fără utilizarea balsamului, întrucât distruge materialul. De asemenea, lavetele din microfibră se pot băga la mașina de spălat. Știm cu toții că una dintre problemele gospodinelor este atunci când lavetele cu pricina se murdăresc foarte tare și petrecem mult timp penttru a îndepărta murdăria. Ei bine, iată că și acestea se pot băga la mașina de spălat. Cel mai bine este să speli lavetele de microfibră singure, fără alte piese de îmbrăcăminte. Așa vei fi stii sigur că nu vei avea parte de scame în plus. Și în acest caz se recomandă să nu folosim balsam și asta pentru că le poate distruge.

Toate aceste mici trucuri vin în ajutorul gospodinelor pentru a le fi de folos și pentru a le face munca mai ușoară. Spunem asta pentru că mașina de spălat este aproape în fiecare casă, iar prin folosirea ei economisim foarte mult timp.

Citește și: COD RUTIER 2022: Greşeala banală care îţi poate aduce o amendă de 700 de lei la un control de rutină

Citește și: Dani Mocanu se plânge de nedreptate, în timp ce numără 100.000 de lei, bani cu care va plăti amenda penală: „Dacă mă chema Fane sau Gheorghe nu mai plăteam atât”