ŞTIREA TA: În Buzău, zăpada e cât gardul. Credeţi că autorităţile au fost surprinse şi de această dată?

Un telespectator România TV a trimis pe adresa [email protected] fotografii făcute în în localitatea Spătaru, aflată la doar 11 kilometri de Buzău. Drumul este în continuare blocat din cauza zăpezii, dar nici autorităţile locale nu fac nimic pentru a-l reda circulaţiei sau a-i ajuta pe sătenii aflaţi la ananghie.

27 ian. 2014, 09:56

Aceste imagini sunt din satul Spătaru, comuna Costeşti, judeţul Buzău, la doar câţiva metri de E85 şi câţiva km de Buzău. Nu s-a făcut nimic pentru a ajuta populaţia. L-am sunat pe domnul primar de sâmbătă şi ne tot promite că trimite o Wolla .Până acum nimic, nu putem să ne descurcăm singuri…

Într-adevăr, încă nu se circulă pe E85, dar cât să mai aşteptăm? Trebuie să mergem la serviciu. Astăzi mulţi nu ne-am dus, dar nu putem sta acasă la nesfârşit.

Chiar nu  răspunde nimeni pentru deszăpezirea şoselelor din această zonă? Cât să mai aşteptăm? Să vină următorul cod? Unde mai punem zăpada? Aşteaptă dl. primar să ne acopere şi casele?„, ne-a scris luni la ora 11.00, pe adresa [email protected], un telespectator România TV.

Dacă sunteţi blocaţi în maşini pe drumuri sau izolaţi în sate din cauza zăpezii, ne puteţi scrie pe adresa de e-mail ş[email protected] sau pe pagina de FACEBOOK RomaniaTV.net.

De asemenea, puteţi trimite comentarii pe site-ul romaniatv.net pentru ca semnalul dumneavoastră de alarmă să ajungă mai repede în atenţia autorităţilor.

CITEŞTE ŞI: Case îngropate din cauza zăpezii. O bătrână, blocată în propria locuinţă

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o atenţionare cod galben de ninsori viscolite pentru trei judeţe şi cod portocaliu de ninsori viscolite pentru opt judeţe.


Imagini din Râmnicu Sărat