Ştiri, informaţii, analize şi pronosticuri, pe cel mai modern site dedicat în exclusivitate Campionatului Mondial de fotbal

Mult așteptata Cupă Mondială a început! 32 de echipe de pe toate continentele lumii se înfruntă în Rusia pentru cel mai râvnit trofeu din fotbalul internațional. La fel ca întotdeauna, Pariuri1x2, cel mai important site de pariuri din țară, vă pune la dispoziție știri, analize și ponturi pentru partidele programate, dar cu ocazia turneului final din Rusia veți primi chiar mai mult!

RomaniaTV.net
25 iun. 2018, 09:32
Ştiri, informaţii, analize şi pronosticuri, pe cel mai modern site dedicat în exclusivitate Campionatului Mondial de fotbal

În secțiunea specială dedicată Cupei Mondiale, pariorii sau simplii microbiști pot găsi toate informațiile privind competiția supremă. Sunt disponibile rezultate, clasamente, programul meciurilor, cele mai detaliate statistici pentru echipe și jucători, cu opțiunea de a face comparații, dar și un comparator de cote pentru a găsi cu ușurință casa de pariuri ce oferă cele mai bune cote pentru fiecare pronostic în parte. În timpul desfășurării meciurilor aveți acces la scoruri și statistici live, cu funcționalități unice în România.

Tot ce trebuie sa știți se găsește aici și nu doar că este disponibil gratuit, dar aveți și oportunitatea de a câștiga! Prin intermediul partenerilor Pariuri1x2, beneficiați de până la 500 de lei gratuiți pentru pariurile voastre!

Fotbalul de Mondiale se joacă pe pariuri1x2.ro!