Ştirile România TV, din ce în ce mai urmărite de români

Ştirile România TV sunt din ce în ce mai urmărite de telespectatori atât în timpul zilei cât şi în prime-time. Informaţiile exclusive, transmisiunile în direct ale celor mai importante evenimente, dar şi cei mai importanţi invitaţi ai zilei au făcut ca România TV să depăşeasă în audienţă posturile concurente, Realitatea TV şi B1 TV.

RomaniaTV.net
12 ian. 2012, 11:41
Ştirile România TV, din ce în ce mai urmărite de români

Emisiunea „Ultima Oră”, realizată de Cătălin Striblea şi Corina Drăgotescu, a devansat emisiunile de la posturile concurente pe publicul din zona urbană cu vârsta peste 18 ani, cu educaţie si situaţie materială peste medie.

La România TV s-au uitat, în intervalul orar 21-23, 81.000 de telespectatori în medie pe minut. În acelaşi interval, la Realitatea TV s-au uitat doar 68.000 de telespectatori, iar la B1 TV, 53.000 de telespectatori pe minut.

Şi în timpul zilei, telespectatorii aleg ştirile România TV. Jurnalul de la ora zece dimineaţa a avut un rating mai mare decat jurnalele posturilor concurente. Ratingul România TV a fost de 1,0, Realitatea a obţinut 0,9, iar B1 TV 0,4.

Seara, timp de cinci ore consecutiv, ştirile şi emisiunile România TV au devansat categoric programele posturilor Realitatea TV şi B1 TV. De la ora 21 la ora 2, la România TV s-au uitat în medie 57.000 de telespectatori pe minut. În acelaşi interval, la Realitatea TV s-au uitat doar 48.000 de telespectatori pe minut.

România TV a înregistrat vârful zilei la ora 21:57 în timpul emisiunii realizate de Cătălin Striblea şi Corina Drăgotescu, moment în care 165.000 de telespectatori urmăreau secvenţe importante din emisiune.

Cu cea mai bună echipă de jurnalişti şi cu ştirile în exclusivitate, România TV a urcat în top 7 al televiziunilor din România pe targetul 18+ABC URBAN cu o medie de 0.8 RATING pe parcursul întregii zile.