Strada care l-a scos din sărite pe Mihai Bobonete nu va fi asfaltată prea curând. Răspunsul oferit de Primăria condusă de Nicuşor Dan

Actorul Mihai Bobonete i-a acuzat de incompetenţă pe primarul general Nicuşor Dan şi Clotilde Armand, edilul Sectorului 1, deoarece o porţiune din strada Jandarmeriei din Sectorul 1, pe care o străbate, nu este asfaltată.

23 mai 2022, 20:43
Strada care l-a scos din sărite pe Mihai Bobonete nu va fi asfaltată prea curând. Răspunsul oferit de Primăria condusă de Nicuşor Dan

Administraţia Străzilor, din subordinea Primăriei Capitalei, a precizat că va mai dura până va fi asfaltată strada care l-a scos din sărite pe Mihai Bobonete, chiar dacă în prezent drumul este plin de noroi, scrie Gândul.

Mihai Bobonete s-a revoltat deoarece este nevoit ca atât el, cât şi copiii săi, să parcurgă zilnic o porţiune din strada Jandarmeriei din Sectorul 1 care este plină cu noroi și denivelări. Recent, comediantul le-a reproşat lui Nicuşor Dan şi lui Clotilde Armand că nu sunt capabili să rezolve această problemă.

Drumul de care s-a plâns Bobonete este administrat de către Primăria Capitalei, prin Administrația Străzilor București (ASB). Reprezentanţii ASB au precizat că există un litigiu pe acea porțiune de drum, iar, în aceste condiţii, asfaltarea se va face abia după rezolvarea respectivului conflict. Ulterior, se vor introduce utilități publice, respectiv gaze și canalizare.

„Administrația Străzilor are în administrare Str. Jandarmeriei, având limite între DN1-București Ploiești și Str. Ghe. Ionescu Sisești. Administrația Străzilor deține documente cadastrale și extras de carte funciară pentru tronsonul cuprins între DN1 – Bucuresti Ploiești și Intrarea Stegarului (…).

Pe tronsonul cuprins între Drumul Regimentului și Str. Ghe. lonescu Sisești (tronsonul reclamat de Bobonete -n.r.) nu există utilități stradale și îmbrăcăminte asfaltică. Administrația Străzilor va reabilita acest tronson după execuția lucrărilor de introducere utilități publice, după reglementarea situației juridice și în funcție de bugetul alocat”, se arată în răspunsul ASB, potrivit sursei citate.

Astfel, cei care sunt nevoiţi să circule pe acea porţiune de drum din strada „Jandarmeriei”, inclusiv Mihai Bobonete, mai au mult de așteptat până când vor vedea artera asfaltată.

Citeşte şi: Mihai Bobonete, coşmaruri după partidele de pescuit: „M-am trezit noaptea din pat și am făcut înspre Cătălina: iooooooo, pește!”

Mihai Bobonete, scos din sărite de Nicuşor Dan şi Clotilde Armand. „Domnul Nicușor, mi-e și scârbă. Doamna Clotilde, sunteți cel mai degeaba”

În urmă cu câteva zile, Mihai Bobonete a dat de pământ cu edilii Nicușor Dan și Clotilde Armand.

„Primar General al Capitalei Nicușor Dan. Primar Sector 1 Clotilde Armand. Sper că toate drumurile pe care le mai aveți de făcut în viață asta să fie la fel ca bucată asta de șosea pe care merg de 10 ori pe zi eu împreună cu cei doi copii ai mei care mă întreabă tot timpul de ce nu vine nimeni de 10 ani încoace să pună un asfalt!

Aaaa de fapt m-am răzgândit, sper să aveți numai drumuri ca acesta toată viață asta și după ea la fel și mai sper că într-o zi, ăstora care ocupă funcții atât de înalte să vi se facă atât de rușine de incompetența și de neputință, încât să vi se rupă pantalonii în cur la fiecare strănut până la 90 de ani și să gășiți tot timpul coajă de nuca în cozonac!

Să nu-mi începeți acum că nu ține de noi, că e la capitală, că mai sunt situații… Acum o săptămâna am auzit o declarație care reflectă fix potența unui Primar:” Eu știu că toate linoleurile din tramvaiele bucureștene trebuiesc schimbare,  dar nu avem bani!”

Domnul Nicușor, eu știu că aș face surf, dar nu am placă și mai știu unele lucruri dar nu am chef și mi-e și scârbă să vi le spun că sigur gășiți o scuză la toate. Doamna Clotilde sunteți cel mai degeaba”, a scris Mihai Bobonete pe pagina sa de Facebook, în urmă cu câteva zile.

Citeşte şi: Bobonete și Dani Oțil, imagine de colecţie. „Soția care face poza este tot aia de când erai sărac!”