Struţ crescut într-un apartament din Drobeta Turnu Severin. Amenda uriaşă primită de proprietar VIDEO

Un bărbat din Drobeta Turnu Severin a fost amendat de poliţişti deoarece ţinea un struţ în locul în care locuia la marginea oraşului.

22 ian. 2022, 16:16
Struţ crescut într-un apartament din Drobeta Turnu Severin. Amenda uriaşă primită de proprietar VIDEO

Chemaţi din cauza unui struţ crescut într-un apartamen, poliţiştii i-au pus în vedere tânărului de 30 de ani ce ar trebui să facă pentru a deţine legal pasărea, conform Realitateademehedinti.net.

Citeşte şi: OMS recomandă ridicarea restricţiilor de călătorie şi să nu li se ceară călătorilor dovada vaccinării COVID-19

Struţ crescut într-un apartament din Drobeta Turnu Severin. Imagini incredibile

Struţ crescut într-un apartament din Drobeta Turnu Severin. Amenda uriaşă primită de proprietar

„La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției Municipiului Drobeta-Turnu Severin și Biroul pentru Protecția Animalelor, împreună cu reprezentanți ai Direcției Sanitar Veterinare, care în urma verificărilor efectuate, au stabilit că un cetățean, de 30 ani, deținea un struț într-o încăpere dintr-un bloc de locuit.

În cauză, s-a aplicat sancțiune contravențională în valoare de 3000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 205/ 2004, privind protecția animalelor, raportat la Norma nr 21/ 2003.

De asemenea, reprezentanții instituțiilor care au efectuat verificările i-au pus în vedere celui în cauză să întreprindă măsurile necesare pentru deținerea legală a struțului”, transmit poliţiştii.

Bărbatul a crescut struţul în acel bloc iar familia sa ar îngriji aceste păsări şi într-o altă locaţie conformă.

Citeşte şi: Propolisul, miracolul din inima naturii. Ajută în tratarea diabetului și la prevenirea cancerului


loading...
Partenerii noștri