„Studenta criminală” a fost eliberată! A stat 13 ani în închisoare după ce a ucis un bărbat, împreună cu iubitul ei

Carmen Șatran (fostă Bejan) a fost eliberată din pușcărie după 13 ani, deși primise o pedeapsă de aproape 20 de ani, după ce a ucis un bărbat, împreună cu iubitul ei, apoi i-au tranșat cadavrul și l-au îndesat în valiză, ca să scape de urme.

07 aug. 2022, 08:57
„Studenta criminală” a fost eliberată! A stat 13 ani în închisoare după ce a ucis un bărbat, împreună cu iubitul ei
"Studenta criminală" a fost eliberată condiţionat după 13 ani de puşcărie

„Studenta criminală” a fost eliberată! Judecătorii au considerat că femeia a făcut destulă pușcărie, din condamnarea de 19 ani și 8 luni, așa că au dispus ca aceasta să fie eliberată condiţionat.

„Admite propunerea formulată de comisia de liberare condiţionată din cadrul Penitenciarului Gherla şi, în consecinţă: 1. Dispune liberarea condiţionată a persoanei private de libertate Șatran Carmen, condamnată la pedeapsa de 19 ani 8 luni închisoare prin sentinţa penală nr. 144/2014 a Tribunalului Arad, pe data rămânerii definitive a sentinţei. 2. Atrage atenţia condamnatei că, în cazul în care va comite o nouă infracţiune, se poate dispune revocarea liberării condiţionate. 3. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. 4. Stabileşte suma de 313 lei reprezentînd onorar pentru avocatul din oficiu, care se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei, domnului avocat Şinca Radu-Teodor. Cu drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare. Pronunţată prin punerea sentinţei la dispoziţia intimatei şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei, azi 01.08.2022”, este decizia magistraților.

Totuşi, pe 3 august, Parchetul de pe lângă Judecătoria Gherla a depus contestaţie, care urmează se judece.

Cum şi-a justificat studenta criminală de la Medicină cererea de eliberare din închisoare. Ce i-a spus judecătorului

În 2009, Carmen Şatran și iubitul ei din acea perioadă, Sergiu Florea, ambii studenți la medicină, au omorât un bărbat, în camera de cămin a fetei, unde victima fusese atrasă pentru a face sex pe bani. Fiindcă nu s-au înțeles la preț, cei doi l-au omorât pe client, apoi i-au tranșat cadavrul și l-au îndesat într-un geamantan. În pușcărie, Carmen Bejan a rămas gravidă cu un traficant de droguri și a născut în mai 2012, însă copilul a murit la naştere, din cauza unor malformaţii. Cu doar o lună înainte de a naşte, „studenta criminală” s-a căsătorit, în Penitenciarul Arad, cu tatăl copilului, fostul deţinut Claudius Şatran.