Studenta de la medicină, care a tranşat un bărbat cu iubitul ei, ameninţată cu moartea. „Vor fi şi ei morţi”

Lucretia Schtroth, vaduva barbatului omorat si transat de cei doi medicinisti a ameninţat că dacă aceştia ies din închisoare îi va ucide. Timişoreanu Trifu Schroth a fost taiat in bucati de cei doi, dupa o partida de amor cu studenta. Cadavrul acestuia a fost gasit transat cateva zile mai tarziu in portbagajul unei masini.

21 mai 2015, 11:36

Lucretia Schroth locuieste singura, intr-o casa mare pe care sotul ei a ridicat-o cu multi ani in urma, scrie wowbiz.ro. E nedespartita de punga ei de medicamente si spune ca s-a imbolnavit din cauza socului pe care l-a avut in momentul in care a aflat de oribila crima. E diabetica, cardiaca si se plange in fiecare zi ca o doare capul.

Citeşte şi Primele imagini de la cununia STUDENTULUI CRIMINAL, din penitenciar FOTO

„Nu mai pot. M-am imbolnavit dupa pierderea lui. Nu mai am putere nici in corp. Cand ma intreaba cineva despre el, le spun sa ma lase in pace pentru ca nu mai vreau sa-mi amintesc. Nici nu mai ies afara din casa, sa nu ma mai intrebe lumea. Ce moarte a avut el! Nu l-am vazut asa cum era. Nici copiii nu m-au lasat sa ma duc la el, sa-l vad. Nici nu l-au descoperit. Spune lumea ca era distrus. Toata viata o sa ma gandesc la asta: ca nu l-am vazut in sicriu. Macar sa-mi iau ramas bun de la el. Doar m-am tinut de sicriu si am spus: „La revedere, Cioca!”. Nici la mormant nu mai pot sa ma duc! A murit fratele meu acum un an de atac cerebral si, ca sa ajung la batranul meu, trebuie sa trec pe langa mormantul fratelui meu. Si nu pot! Sunt prea multe necazuri si nu mai pot sa suport”, spune batrana de 71 de ani.

Citeşte şi Decizie NEAŞTEPTATĂ pentru studenta criminală de la medicină. Carmen Bejan a primit o nouă şansă

Sase ani n-au fost suficienti insa pentru Lucretia Schroth sa-si potoleasca setea de razbunare pe care o simte fata de cei care i-au macelarit barbatul. Ea spune ca pedeapsa pe care au primit-o acestia este mult prea mica pentru ceea ce au facut si invoca des divinitatea pentru a-i face dreptate cu adevarat.

„M-am intalnit cu ei la proces. Ei i-am strigat: „Criminalo! Ce ai facut? L-ai distrus pe batranul meu!” El era altfel, daca ea nu era asa, el nu facea! Ea a dat cu cutitul, criminala si l-a atins exact la inima. 3 sau 4 cutite i-au dat. L-au belit de viu! La o moarte cum a avut el, nu le-a dat pedeapsa mare. Asta nu era pedeapsa de 20 de ani. Pe viata trebuia sa le dea la ce i-au facut! E un Dumnezeu sus! Astept de la El sa le mai dea in puscarie cate o pedeapsa. Dupa ce au facut ceea ce au facut, viata merge inainte pentru criminali. Ei scapa din puscarie, iar sotul meu puterzeste.

Am auzit ca ucigasii vor sa iasa mai devreme, ca fac cereri la inchisoare! Nu se poate asta! Eu fac recurs, am dreptul asta! Dupa ce l-au omorat in felul ala, mai au ei curajul sa ceara sa iasa afara? Pai, vor fi si ei morti, atunci! Mai bine sa stea ei in pucarie, ca mai trece focul asta, greutatea de pe familie! Ei se cer afara? Niciodata! Ce au facut ei, la noi, in Romania nu s-a mai auzit! Criminala a nascut o fetita fara maini si fara picioare. Nu-mi pare bine ca i-a dat Dumnezeu copilul asta! Dar astept de la Dumnezeu inca sa-i mai dea pedeapsa! N-o blestem pe criminala, dar Dumnezeu o sa le dea pedeapsa care e mai greu de suportat pentru ei. Cum ei au stiut sa faca dintr-un om, neom! Nici pe un animal nu-l faci asa”, a spus soţia bărbatului măcelărit.