Studenţi cu rezultate deosebite au fost premiaţi de USR

Studenți cu rezultate deosebite au fost premiați, joi, de către Uniunea Studenților din România (USR).

RomaniaTV.net
01 apr. 2016, 04:15
Studenţi cu rezultate deosebite au fost premiaţi de USR

Distincțiile au fost acordate în cadrul proiectului „Gala Studenților din România”, eveniment găzduit de Academia de Studii Economice.

„Ediția de anul acesta dorește să aducă în prim plan performanța în educație și să sublinieze importanța stimulării studenților care excelează în domeniile pe care le studiază, continuând, deopotrivă, un proiect de tradiție al cărui principal obiectiv să fie aprecierea și respectarea valorilor”, precizează organizatorii Galei într-un comunicat remis, joi, AGERPRES.

În urma consultării cu instituțiile de învățământ superior, dar și cu mediul antreprenorial, USR a premiat studenți care excelează în unul dintre următoarele domenii: IT și Științe exacte, Economie, Finanțe-Bănci și Contabilitate, Științe ale naturii, Antreprenoriat, Științe sociale, Inginerie, Medicină, Sport și arte, Drept.

Potrivit sursei citate, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, partener educațional al evenimentului, prin intermediul Senatului Științific, a acordat bursa de excelență în antreprenoriat.