Studenţii unei universităţi din Cluj-Napoca trebuie să jure că nu vor copia la examenele online. Ce cuprinde declaraţia de onestitate

Publicat: Joi, 30 Aprilie 2020 22:01 // Actualizat: Joi, 30 Aprilie 2020 22:01 // Sursa: romaniatv.net

Studenţii care învaţă la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca sunt puşi să jure că nu vor copia la examenele susţinute de acasă prin intermediul Internetului. Toţi studenţii aflaţi în ani neterminali trebuie să completeze o declaraţie de onestitate.

Decizia din 28 aprilie a Consiliului de Administraţie a Universităţii prevede că susţinerea examenului presupune completarea Declaraţiei de onestitate pentru evaluări online de către studenţi, care va fi trimisă titularului de curs, notează Ziua de Cluj.

„În calitate de student al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, mă angajez să susțin acest examen în deplină onestitate, bazându-mă pe propriile cunoștințe și abilități. Nu voi folosi alte resurse decât cele permise de către profesor și nu mă voi consulta cu alte persoane în timpul examenului. Mă angajez să respect Codul universitar al drepturilor și obligațiilor studentului din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca”, este textul declarației de onestitate postate pe site-ul Universității Tehnice Cluj-Napoca.

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca cuprinde douăsprezece facultăți repartizate în cele două centre universitare, Cluj-Napoca și Baia Mare, la care se adaugă extensiile în localitățile Alba Iulia, Bistrița, Satu Mare și Zalău.

Oferta educațională, organizată în sistem Bologna, cuprinde programe de licență, masterat și doctorat, precum și programe de formare continuă..

Domeniile de studii au o largă cuprindere, de la inginerie la arhitectură, științe fundamentale, socio-umane și arte. De asemenea, în cadrul Universității Tehnice, funcționează Departamentul pentru Educație Continuă, Învățământ la Distanță și cu Frecvență Redusă, care organizează și derulează activități și programe de educație continuă, cursuri postuniversitare, programe și cursuri de dezvoltare profesională continuă sau bazate pe standarde ocupaţionale.

The Economist: Lipsa de încredere a oamenilor a dus în România şi alte ţări din Est, la evitarea celor mai rele scenarii ale pandemiei

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Cluj copiat coronavirus declaraţie studenţi
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8336
RON
05 Aug
noapte 17 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H