Studiu: Femeile se simt cel mai sexy la 28 de ani

Potrivit unui studiu, femeile se simt cel mai sexy la vârsta de 28 de ani şi asta pentru că ştiu ce vor de la viaţă şi se simt mai încrezătoare, scrie adevarul.ro.

RomaniaTV.net
25 iul. 2012, 11:03
Studiu: Femeile se simt cel mai sexy la 28 de ani

Un studiu efectuat în Marea Britanie arată faptul că deşi o mare parte dintre femei se plâng de mărimea taliei sau de forma fundului, aceste sunt de fapt fericite cu acestea.  

Mai mult, cele mai multe femei susţin că sunt mândre de ochii lor (23%), considerând că aceştia reprezintă o armă importantă în seducţie. 20% dintre participante consideră că sânii reprezintă calitatea lor cea mai de seamnă, în timp ce 13% se mândresc cu inteligenţa.

Jumătate din cele peste 2.000 de femei care au luat parte la studiu au spus că sunt mulţumite de felul în care arată, iar trei sferturi au precizat că nu ar schimba nimic la fizicul lor.

Cu toate acestea, 41% dintre participantele la studiu au spus că şi-ar dori picioare mai lungi şi mai subţiri.

Printre modelele de frumuseţe pe care le-au enumerat femeile se află Marilyn Monroe, Florence Nightingale şi Kate Middleton.

Potrivit studiului, femeile se consideră cel mai sexy la vârsta de 28 de ani, adică atunci când au acumulat ceva experienţă de viaţă, dar se pot mândri că nu au ajuns însă să schimbe prefixul. Totuşi, vârsta la care acestea se simt cu adevărat încrezătoare în ele însele este la 32 de ani.

Citeşte şi Ce fel de bărbaţi preferă femeile