SUA: Mai mulţi scientologi au fost sechestraţi într-o rulotă în deşert de liderul lor

Mărturie din infern. O membră a bisericii scientologice povesteşte că mai mulţi credincioşi au fost maltrataţi de liderul cultului din Florida. Unii dintre ei au fost sechestraţi timp de 45 de zile într-o rulotă în deşert, fără curent electric sau apă potabilă, la o temperatură de până la 41 de grade Celsius.

RomaniaTV.net
17 feb. 2012, 21:49
SUA: Mai mulţi scientologi au fost sechestraţi într-o rulotă în deşert de liderul lor

Debbie Cook, o membră a bisericii scientologice, le-a povestit judecătorilor teroarea la care a fost supusă de liderul bisericii, potrivit DailyMail.

„Am fost chemată într-o cameră de conferinţe şi supusă unei serii de întrebări. El i-a cerut secretarei să mă plesnească şi m-a lovit atât de tare încât am căzut sub scaune. Odată i-a cerut unui colaborator al său să-mi rupă degetele dacă nu răspund la întrebările sale”, a declarat Debbie Cook, membră a bisericii scientologice de 17 ani.

În plus, Debbie povesteşte că un membru al bisericii care a protestat împotriva liderilor a fost obligat să lingă timp de o jumătate de oră podeaua murdară a rulotei în care erau ţinuţi prizonieri.

Ea a trimis un e-mail la 12.000 de membri ai bisericii scientologice în care spune că regimul prin care este condus ordinul este unul tiranic şi îl acuză pe lider că ar fi furat mai mult de un miliard de dolari din donaţiile făcute bisericii.