SUA: Un tren de marfă a lovit un autobuz cu pasageri. Cel puţin patru persoane au murit

Cel puțin patru persoane au murit și alte câteva zeci au fost rănite marți, când un tren de marfă a izbit un autobuz cu pasageri la o trecere de cale ferată în Biloxi, Mississippi, au precizat oficiali citați de Reuters.

08 mart. 2017, 07:27
SUA: Un tren de marfă a lovit un autobuz cu pasageri. Cel puţin patru persoane au murit

Martorii au declarat televiziunii locale WLOX că autobuzul, care venea din Austin, Texas, a rămas blocat pe șine. Mai multe dintre victime au fost transportate la spital pe calea aerului.

Trei pasageri din autobuz au murit în coliziune, iar o a patra persoană a decedat după ce a fost transportată de la locul accidentului, a spus, într-o conferință de presă, șeful poliției din Biloxi, John Miller.

El a precizat că 35 de pasageri din autobuz, care transporta peste 40 de oameni, au fost duși la spitalele din zonă, iar câțiva au scăpat nevătămați, potrivit Agerpres.

Citeşte şi Autocar lovit de tren, intervenţie de urgenţă. Imaginile îţi vor tăia respiraţia GALERIE FOTO

Starea pasagerilor răniți nu a fost comunicată pe moment.

Trenul era operat de CSX, care a indicat într-o declarație că membrii echipajului de la bord nu au fost răniți.

Compania a indicat că trenul avea trei locomotive și 52 de vagoane și mergea de la New Orleans la Mobile, Alabama, iar trecerea de cale ferată unde a avut loc accidentul avea semnale luminoase și bariere de siguranță.