SUBIECTE EVALUARE MATEMATICĂ ŞI ŞTIINŢE 2018. Vezi ce au avut de scris elevii de clasa a VI-a

SUBIECTE EVALUARE MATEMATICĂ ŞI ŞTIINŢE 2018. Elevii de clasa a VI-a au susţinut joi proba la Matematică şi Ştiinţele naturii. Ministerul Educaţiei a publicat subiectele date la examen.

RomaniaTV.net
24 mai 2018, 11:57
SUBIECTE EVALUARE MATEMATICĂ ŞI ŞTIINŢE 2018. Vezi ce au avut de scris elevii de clasa a VI-a

SUBIECTE EVALUARE MATEMATICĂ ŞI ŞTIINŢE 2018.  Elevii de clasa a VI-a au susţinut joi proba la Matematică şi Ştiinţele naturii din cadrul Evaluării Naţionale, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale.

Testele au fost elaborate de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare şi au avut un format asemănător cu cel al evaluărilor internaţionale şi trebuie să aibă un nivel mediu de dificultate.

VEZI AICI: SUBIECTE MATEMATICĂ ŞI ŞTIINŢE EVALUARE NAŢIONALĂ 2018, potrivit EDU.RO

Durata alocată rezolvării acestora a fost de 60 de minute pentru fiecare test.

Sălile în care s-au susţinut aceste evaluări au fost cele în care elevii îşi desfăşoară activitatea în mod obişnuit. 

Testele sunt evaluate în cadrul unităţii de învăţământ, de către cadrele didactice din respectiva unitate, în termen de cel mult 7 zile de la data susținerii ultimului test.

Rezultatele individuale obținute la aceste evaluări nu se afișează/nu se comunică public și nu se înregistrează în catalogul clasei. Rezultatele vor fi valorificate strict la nivelul unității de învățământ prin elaborarea planurilor individualizate de învățare, acolo unde este cazul, respectiv informarea elevilor și a părinților/reprezentanților legali asupra stadiului formării și dezvoltării competențelor evaluate.

Testele sunt evaluate în cadrul unităţii de învăţământ, în termen de cel mult şapte zile.