SUBIECTE FIZICĂ ŞI BAREME la SIMULARE BAC 2018. Ce subiecte au primit elevii la fizică profil tehnologic şi la fizică profil teoretic

EDU.RO SIMULARE BAC 2018 SUBIECTE PROBA LA ALEGERE - FIZICĂ. Joi, 22 martie, elevii de clasa a XII-a au susţinut joi simularea celei de-a treia probe scrise a Bacalaureatului, cea la alegere, în funcţie de profil sau specializare. Pe 30 martie vor fi afişate rezultatele. 

RomaniaTV.net
22 mart. 2018, 13:18
SUBIECTE FIZICĂ ŞI BAREME la SIMULARE BAC 2018. Ce subiecte au primit elevii la fizică profil tehnologic şi la fizică profil teoretic

SUBIECTE FIZICĂ SIMULARE BAC 2018 – PROFIL TEHNOLOGIC 

BAREM FIZICĂ SIMULARE BAC 2018 – PROFIL TEHNOLOGIC 

SUBIECTE FIZICĂ SIMULARE BAC 2018 – PROFIL TEORETIC

BAREM FIZICĂ SIMULARE BAC 2018 – PROFIL TEORETIC

Rezultatele vor fi comunicate vineri, 30 martie. Notele înregistrate vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral în vederea adoptării unor măsuri adecvate fiecărei situaţii în parte, scopul fiind îmbunătăţirea performanţelor şcolare.

Notele obţinute nu se contestă şi nu se trec în catalog. Totuşi, în situaţiile excepţionale în care sunt elevi care doresc consemnarea notelor în catalog, aceştia vor depune o cerere scrisă în acest sens.

Simularea se adresează elevilor înscrişi în clasele a XI-a şi a XII-a la începutul anului şcolar 2017-2018.