Bianca Drăguşanu a ajuns obiect de STUDIU la facultate

Bianca Drăguşanu a ajuns vedetă şi la ... facultate. Mult mediatizata împăcare a foştilor soţi Victor Slav - Bianca Drăguşanu a ajuns subiect de studiu la Facultatea de Sociologie.

RomaniaTV.net
30 apr. 2014, 07:35

Bianca Drăguşanu este un subiect naţional! Nu doar pentru tabloide, ci şi pentru profesorii de la Univesritate care au discutat la un curs despre împăcarea dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav. Profesorilor de la facultatea de Sociologie le-a atras atenţia tocmai meditizarea excesivă a subiectului, despre care a vorbit chiar şi Bianca.

Citeşte şi „Divorţul de miere”: Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, momente intime în Turcia. FOTO

Vezi şi: Adrian Cristea mătură pe jos cu Bianca Drăguşanu şi o jigneşte în ultimul hal

„În momentul de faţă asist la povestea vieţii mele şi e un episod dezamăgitor şi îl consider dureror, stânjenitor, obositor pentru a face faţă acestei lupte”, spunea Bianca.

Însă chiar dacă făcea pe Victima, Bianca a apărut continuat să apară în emisiuni să vorbească despre viaţa ei.

„M-am gândit şi să plecăm într-o vacanţă de divorţ. Să îl răpesc, să îl fur, să îi aduc luna de pe cer. Îţi jur cu inima pe inimă că în viaţa mea nu am fost într-o situaţie mai dificilă ca acum”, mai spunea roşcata într-o emisiune.

După divorţ cei doi au fost văzuţi din ce în ce mai des împreună şi chiar au fost într-o vacanţă în Turcia. Mulţi spun că scânteia dintre cei doi s-a reaprins în timpul dansului dinainte de Paște, când Bianca i-a făcut lui Victor declaraţii de dragoste în direct.

Pe lângă împăcarea dintre Victor şi Bianca, profesorii de la Sociologie au discutat şi alte ştiri la zi precum scandalul silicoanelor de la Spitalul de Arşi, inundaţiile, situaţia din Ucraina sau numărul mare de accidente auto.

Vezi: Adrian Cristea, REACŢIE FABULOASĂ după ce Bianca s-a împăcat cu Victor Slav