Subofiţer SMURD mort în timpul serviciului. Avea 45 de ani

Tragedie la SMURD Arad. Un subofițer, în vârstă de 45 ani, a murit după ce i s-a făcut rău în timpul serviciului.

16 oct. 2022, 18:05
Subofiţer SMURD mort în timpul serviciului. Avea 45 de ani

Un incident tragic a avut loc în Arad. Un subofițer SMURD a murit după ce i s-a făcut rău în timpul serviciului. Plutonierul adjunct Aurel Roşca, în vârstă de 45 ani, conducător de autospecială SMURD în cadrul Detașamentului Arad, s-a simţit rău toată ziua de sâmbătă, acuzând disconfort abdominal. Era de serviciu şi a decis să meargă la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad pentru investigaţii.

Din păcate, şi-a dat ultima suflare în curtea spitalului. Aici a intrat în stop cardio-respirator şi în ciuda manevrelor de resuscitare, nu a putut fi salvat. Medicii au declarat decesul.

Citeşte şi: Accident cu şase victime în Cluj. Au intervenit o autospecială de descarcerare, două echipaje SMURD şi două echipaje SAJ

„Zeci, poate sute de vieți salvate, inimi pe care le-a făcut din nou să bată în cei peste 15 ani de intervenție, în special pe echipajul SMURD.

Un camarad de nădejde, mereu pregătit pentru a veni în sprijinul celor care aveau nevoie de el.

Din păcate azi noapte inima colegului nostru s-a oprit brusc pentru totdeauna, plt.adj Roșca Aurel alăturându-se Detașamentului de pompieri din cer!

Aurel, pompierii nu mor niciodată! Vei rămâne mereu în inimile noastre!

Dumnezeu să te așeze în rândul celor drepți.

Suntem alături de familia greu încercată”, a transmis ISU Arad pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Femeie de 49 de ani înjunghiată mortal de soţ. Copilul femeii, martor la crimă, a sunat la 112