Subprefectul judetului Sălaj mort după ce un acoperiş luat de vijelie a căzut peste el

Virgil Țurcaș (53 ani), subprefectul judeţului Sălaj, a murit marţi după ce un acoperiș al unui foișor din satul Hurez s-a prăbușit peste el. Medicii ajunși la fața locului au încercat să-l resusciteze pe acesta, dar din păcate, la ora 15.40 s-a constatat decesul.

21 iun. 2022, 16:07

Subprefectul judetului Sălaj mort după ce un acoperiş luat de vijelie a căzut peste el. Tragicul incident a avut loc în jurul prânzului. Subprefectul Virgil Țurcaș (53 ani) se afla în Hurez alături de alți politicieni. O rafală de vânt a lovit cu putere locul, iar acoperișul foișorului s-a prăbușit peste aceștia. Patru persoane au fost rănite, trei cu răni ușoare, iar subprefectul a fost lovit grav de bucățile desprinse din acoperiș.

Citeşte şi: Doliu uriaş în învăţământul românesc! Sora regretatului Dan Spătaru, profesoară de Limba şi Literatura Română, a plecat în veşnicie

Medicii ajunși la fața locului au încercat să-l resusciteze pe subprefectul judetului Sălaj. Din păcate nu a putut fi salvat, potrivit salajulliber.ro.

Citeşte şi: Alertă meteo COD GALBEN de furtuni în aproape toată ţara în cea mai caldă zi din acest an. Disconfort termic în Bucureşti